Tampere Supercross ja Offroad Expon näytteilleasettajapaikat myynnissä

Kuva
Jani Hovi
Marraskuussa järjestettävän Tampere Supercross ja Offroad Expon järjestelyt ovat täydessä vauhdissa. Nyt myös Offroad Expon näytteilleasettajapaikat ovat myynnissä.

Tampere Supercross ja Offroad Expo tekee paluun tänä vuonna ja suosittu tapahtuma järjestetään marraskuun 10. – 11. päivä Tampereen Messukeskuksessa. Tapahtuman järjestelyt ovat jo täydessä vauhdissa ja nyt myös Offroad Expon näytteilleasettajapaikat ovat myynnissä. Näyttelyssä tulee tänäkin vuonna olemaan mukana kaikki Suomen merkittävimmät motocross-, enduro-, mopo-, ajovaruste- ja tarvikemaahantuojat. Lisäksi tänä vuonna uutuutena mukana ovat myös sähkömaastopyörät.

- Olemme vasta aloittaneet paikkojen myynnin ja täytyy sanoa, että vastaanotto on ollut todella hyvä ja paikkoja . Tuntuu siltä, että yritykset ovat odottaneet tapahtumaa ja luvassa tulee olemaan hienot messut, Tampere Supercross ja Offroad Expon Jarkko Nieminen kertoo.

Tänäkin vuonna messut ovat kävijöille ilmaiset, kuten myös pysäköinti. Varsinaisen supercrosskilpailun varikko sijaitsee messualueen reunalla, joten messuyleisö pääsee myös seuraamaan, mitä kilpailun varikolla tapahtuu ja pyytää vaikkapa suosikkikuljettajaltaan nimikirjoituksen.

Lisätietoa messupaikoista.

Tampere Supercross ja Offroad Expo järjestetään 10.-11.11.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.