T. Örthén Oy TM jälleenmyyjäksi

Teksti
Erno Örthén ja Pekko Herola kättelevät ensimmäisen uuden TM-kaupan sinetiksi Erno Örthén ja Pekko Herola kättelevät ensimmäisen uuden TM-kaupan sinetiksi

Vuodesta 1982 alalla vaikuttanut offroad-moottoripyörien erikoisliike T. Örthén Oy aloittaa TM- motocross- ja enduropyörien virallisena jälleenmyyntipisteenä, yhteistyössä Daytona Motorsportin kanssa. Yhteistyö kattaa myös alkuperäisten varaosien myynnin.

- Olemme tyytyväisiä saadessamme TM:n vahvistamaan jo entuudestaan laajaa valikoimaamme. TM on lähivuosina niittänyt menestystä enduro-, motocross- ja supermoto-radoilla, joten on hienoa päästä tarjoamaan merkin kalustoa asiakkaillemme. Esimerkiksi Eeron (Remes) enduro-maailmanmestaruus todistaa, että "Temmi" on todella kilpailukykyinen peli, toteaa Erno Örthén.

Daytona Motorsportin Petri Pohjamo on myös erittäin tyytyväinen T.Örthenin kanssa solmittuun sopimukseen.

– TM Racing pyörien kysyntä on kasvanut huomattavasti parin viimeisen vuoden aikana. T.Örthenin saaminen jälleenmyyjäksemme parantaa asiakkaiden kannalta pyörän saatavuutta. Entuudestaan meillä ei ole ollut pääkaupunkiseudulla myyntiä, mutta tämän sopimuksen myötä meillä on vahva jälleenmyyjä alueella.