Svärd Talarian ohjaimissa Sisuun

Hugo Svärd nähdään Sisu Extremessä Talaria Sting -sähköpyörän ohjaimissa.
Kuva
Tiedote
Hugo Svärd tekee uuden aluevaltauksen, kun hän starttaa Sisu Extremeen Talaria Sting -sähkömopolla.

Hugo Svärd nähdään parin vuoden tauon jälkeen mukana Sisu Extremessä. Edellisen kerran mies ajoi kilpailussa 125-kuutioisella pyörällä, mutta tänä vuonna sipoolainen lähtee haastamaan Ellivuoren rinteitä sähkökäyttöisellä Talaria Sting -pyörällä. Viime vuonna Talarian ohjaimissa Sisussa nähtiin trialmestari Timo Myöhänen ja nyt Svärd ottaa saman haasteen vastaan.

- Olen ajanut Talarialla nyt reilut pari viikkoa ja sehän on todella hauska laite. Sillä pystyy hyvin lähtemään ajamaan kotipihasta, vaikka illalla 10 aikaan, kun ääni ei häiritse ketään. Olen ajanut pyörällä melkein joka ilta ja se toimii todella hyvänä lisäharjoituksena varsinaisella enduropyörällä ajamisen kanssa, Svärd hehkuttaa.

Myöhänen osoitti viime vuonna, että pyörällä pärjää hyvin Sisun vaikeissa maastoissa, mutta Svärd ei odota urakasta helppoa ja myöntää, että häntä jopa hieman jännittää tilanne.

- En ole ajanut kertaakaan pyörällä missään vaikeissa maastoissa, jollaista Sisussa on. Ja se kyllä hieman jännittää. Mutta tavoitteena on ajaa mahdollisimman virheettömästi ja tasaista vauhtia koko ajan. Kun vaikeat paikat pääsee hyvin läpi, niin ajettavimmissa paikoissa voi hieman sitten ottaa rennommin, Svärd nauraa.

Svärd nähdään sunnuntaina mukana kultaluokassa.