Suuria muutoksia Yamahan tiimeihin MXGP-luokassa

Arnaud Tonus ja Gautier Paulin ovat tämän hetken tiedon mukaan jatkamassa Wilvo Yamaha-tiimissä, josta on tulossa Yamahan virallinen tehdastiimi ensi kaudelle.
Kuva
Yamaha
Vahvojen huhujen mukaan Michele Rinaldi olisi lopettamassa omaa tiimiään ja Yamahan tehdastiimi MXGP-luokassa tulee näin ollen vaihtumaan.

Jo pitkään ilmoilla olleet huhut vahvistuvat Yamahan ympärillä, kun motocrossin MM-sarja etenee. Tiettävästi Michele Rinaldi olisi lopettamassa Monster Energy Yamaha Factory -tiimiään, joka on toiminut Yamahan tehdastiiminä MXGP-luokassa useita vuosia. Tehdastiimin roolin ottaisi jatkossa Monster Energy Wilvo -tiimi, joka on toiminut tähän asti Yamahan eräänlaisena satelliittitiiminä.

Tiimin ensi kauden kuljettajina toimivat tälläkin hetkellä Wilvon väreissä ajavat Arnaud Tonus ja Gautier Paulin. Tällä hetkellä Rinaldin tiimin väreissä ajava Romain Febvre on huhujen mukaan siirtymässä Clement Desallen tiimikaveriksi Kawasakille ja MM-sarjassa tällä hetkellä toisena oleva Jeremy Seewer puolestaan Tim Gajserin tiimikaveriksi Hondalle. Tiettävästi Seewerin osalta on myös mahdollista, että hän ajaisi kolmantena kuljettajana ensi kaudella Wilvo Yamaha -tiimissä.