SML:n ja Pohjolan webinaarin nauhoite

Suomen Moottoriliitto ja Pohjola järjesti eilen webinaarin liittyen uuteen liikennevakuutusuudistukseen. Tässä nauhoite lähetyksestä.

Moottoriliitto järjesti eilen keskiviikkona 29.5.2024 webinaarin koskien uudistunutta liikennevakuutuslakia. Linjoilla oli parhaimmillaan yli 300 ihmistä. Moottoriliitto oli pyytänyt kysymyksiä ennakkoon yleisöltä ja niihin pyrittiin vastaamaan kattavasti nykytiedon perusteella.

Webinaarin avasi Moottoriliiton pääsihteeri Ville Salonen kertoen liikennevakuutuslain päivityksen taustoista ja avasi nykytilannetta. Pohjola Vakuutuksen asiantuntijoista paikalla olivat Kalle Tikkanen henkilövakuuttamisen puolelta, Marjut Venäläinen ajoneuvovakuuttamisen asiantuntijana, sekä juristi Vesa Apukka Pohjola Vakuutuksen lakipuolelta.

Infotilaisuus antoi toivottavasti realistisen kuvan nykytilanteesta tämänhetkisen tiedon valossa ja toivommekin, että olette rohkeasti yhteydessä, jos jokin asia jäi epäselväksi. Kysymykset toivomme suoraan lomakkeella, jotta voimme vastata kootusti kysymyksiinne. Samalla lomakkeella voit jättää yhteystietosi, niin Pohjola Vakuutus on sinuun yhteydessä vakuutustuotteisiin liittyen.

Lomake löytyy täältä: LINKKI 

Moottoriliiton liikennevakuutus UKK-palstalle voit edelleen laittaa kysymyksiä, vastaamme ja julkaisemme usein kysytyt kysymykset kootusti siellä. Moottoriliiton UKK-Palsta 

Webinaarin voi katsoa kokonaisuudessaan alta.