SML hakee vetäjää E-bike -lajiryhmään

Teksti
SML hakee vetäjää/lajipäällikköä uuteen E-bike lajiryhmään. Uuden lajiryhmän tehtäviin kuuluu sähkökäyttöisten ajoneuvojen (MP, MK, ATV) ja polkupyörien toiminnan kehittäminen osana liiton toimintaa.

Tehtävä on luottamustehtävä muiden lajiryhmätehtävien tavoin ja ryhmän nimeä päivitetään tulevaisuudessa paremmin vastaamaan lajiryhmän työtä ja mukana olevia lajeja ja kalustoa. 

Tavoitteena on käynnistää sähkökäyttöisen kaluston toimintaan liittyvää suunnittelua ja toteutusta SML:n lajien osalta. Kaluston lisääntyessä on tärkeää, että SML varautuu hyvissä ajoin tarjoamaan vaihtoehtoja sähköisellä kalustolla harrastaville ja kilpaileville kuljettajille.

FIM ylläpitää myös sähköpolkupyörien MX- ja EN -kilpasarjoja ja SML:n tavoite on tarjota kilpailijoille mahdollisuus edustaa Suomea FIM:n arvosarjoissa sekä mahdollistaa jäsenkerhojen kilpailu- ja harrastetoiminnan järjestäminen tulevaisuudessa. Tavoitteena on tehdä hyvää ja avointa yhteistyötä kaikkien sähköpolkupyöräkilpailuja järjestävien tahojen kanssa.

Henkilöesitykset ja lisätietoja: ville.salonen(at)moottoriliitto.fi