Silve Racing ja WP yhteistyöhön

Teksti
Petteri Silvennoinen (vas.), Juha Salminen ja Joni Tuominen ovat tyytyväisiä yhteistyön johdosta.
Kuva
Tiedote
KTM Silve Racing on solminut yhteistyösopimuksen iskunvaimennin valmistaja WP:n kanssa.

Tiimi tulee kilpailemaan niin MM- ja EM-sarjoissa, kun kotimaisilla radoillakin WP:n Pro Component tuotteilla, joiden huolloista ja säätötöistä vastaa WP:n valtuutettu jälleenmyyjä Motopalvelu Niemitalo.

- Olen erittäin innoissani uudesta yhteistyöstä WP kanssa, ja tämä antaa meille mahdollisuuden käyttää parempia materiaaleja tulevalla kaudella. Syksyllä heti kilpailukauden päätyttyä testasimme WP:n Pro componentteja Jere Haaviston ja Motopalvelun Joni Tuomisen kanssa. Vaikutuimme heti ensi metreistä alkaen niiden suorituskyvystä sekä säätömahdollisuuksista, tiimipäällikkö Petteri Silvennoinen kertoi.

Espanjassa parasta aikaa tulevaan kauteen valmistautumassa oleva Jere Haavisto on myös tyytyväinen uuteen yhteistyöhön ja on ehtinyt käyttää tuotteita jo syksystä alkaen. Nyt uusilla WP:n tuotteilla tunteja on takana jo yli kolmekymmentä.

- Heti ensi testeistä alkaen iskunvaimennus tuntui todella hyvältä ja Tuomisen Jonin kanssa on tehty muutamia säätömuutoksia, että on saatu siitä juuri minulle mieluinen. Nyt seuraavaksi suunnataan ensi viikolla Belgiaan ja on tarkoitus aloittaa kilpailukausi reilun viikon päästä Belgian mestaruussarjan osakilpailussa. Minulla on ohjelmassa alustavasti useampi kilpailu nyt keväällä ennen MM-sarjan alkua, joten ehdimme tekemään iskunvaimennin testiä vielä myös kilpailuolosuhteissa, Haavisto kertoi.

WP Nordicin Juha Salminen on niin ikään tyytyväinen uuteen yhteistyöhön ja korostaa myös materiaalin merkitystä, kun kuljettajan suorituskyky alkaa nousta MM-sarjan raameihin.

- Tiimi ja Jere ovat yhdessä hienosti edenneet motocrossin kovimmalle tasolle MXGP-luokan MM-sarjaan, missä myös iskunvaimentimilta vaaditaan parasta mahdollista suorituskykyä. Jerellä on nyt käytössä parhaat WP Pro components tuotteet, mitkä on tehty huippumateriaaleista vastaamaan MM-sarja tason vaatimuksia, missä vauhti ja taso on maailman parasta. WP Pro components tuotteita on laaja skaala ja näitä tuotteita käytetään sovelletusti myös tiimin muiden kuljettajien käytössä, Salminen kertoo.

Motopalvelu Niemitalossa Haaviston ja muiden Silve Racing kuljettajien iskunvaimennin huolloista ja säätötöistä vastaa Joni Tuominen, joka on tyytyväinen muun muassa Haaviston antamaan palautteeseen iskunvaimentimien muutostöissä.

- Syksyllä aloitettiin Jeren kanssa heti testityöt ja olemme päässeet hyvin eteenpäin säätöjen kanssa. Jeren tasoisen kuskin kanssa työskentely on erittäin antoisaa ja mielenkiintoista, kun hän pystyy antamaan selvää palautetta, että mitä muutoksia hän toivoo. Nyt on saatu jo paljon hyvää testidataa monelta erilaiselta alustalta ja tätä dataa pystyn hyödyntämään muiden tiimikuljettajien sekä asiakkaiden kanssa, Tuominen kertoi.