Siilinjärven SM-crossit peruttu, uutta kisapäivää ei löytynyt

Kuva
Jani Hovi
Motocrossin SM-sarjaa piti ajaa kesäkuun 6.-7. päivä Siilinjärvellä, mutta nyt tuo kilpailu on valitettavasti peruttu.

Motocrossin SM-sarjan piti alun perin käynnistyä toukokuun puolessa välissä Karkkilasta, mutta tuo kilpailu jouduttiin perumaan jo aiemmin koronavirusepidemian takia. Nyt myös kalenterin toinen kilpailu Siilinjärvellä on peruttu. Kisa piti ajaa kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

- Kilpailu oli parempi perua tässä vaiheessa, kuin tehdä suuri määrä työtä sen eteen ja perua se mahdollisesti vasta myöhemmin. Vaikka valtion rajoitukset vähenisivätkin toukokuun lopussa, niin vaikea on silti uskoa, että heti kesäkuun alussa pystyttäisiin järjestämään crossikilpailua, Siilinjärven Vesan Tomi Kumpulainen kertoo.

Kilpailun järjestäjille tarjottiin lajiryhmältä myös yhtä vaihtoehtoista päivää myöhemmälle kesälle, mutta tuo päivä ei valitettavasti sopinut.

- Kävimme tuota ehdotettua päivää läpi, mutta emme valitettavasti saaneet sitä onnistumaan. Kisa täällä tehdään varsin pienellä porukalla ja tuosta ryhmästä todella monella oli työt sovittu tuolle viikonlopulle, joten jouduimme kieltäytymään siitä.

- Kerroimme kyllä lajiryhmälle, että he voivat ehdottaa jotain muita päivämääriä kisalle, jos sellaisia vapautuu. Katsomme sitten porukan työtilanteen niiden päivien osalta, Kumpulainen päätti.

Siilinjärven kilpailun perumisen jälkeen motocrossin SM-sarjaan jää neljä osakilpailua. Tämän hetken tiedon mukaan sarjan käynnistyisi heinäkuun puolessa välissä Kaanaasta, jonka jälkeen vuorossa on Tornion, Alavuden ja Imatran osakilpailut.