Seinäjoen SM-enduron kuljettajainfo

Teksti
Enduron SM-sarjaa kaasuteltiin Seinäjoella viimeksi vuonna 2016.
Kuva
Jani Hovi
Enduron SM-sarja päättyy sunnuntaina Seinäjoella. Tässä kisaan lähteville kuljettajille tärkeää tietoa.

AIKATAULUISTA:

Katsastus ja ilmoittautuminen SM-luokilla alkaa kello 7.00. Muilla kello 10.00.  SM-luokat lähtevät reitille kello 9. SM-luokkien lähdettyä toiselle kierrokselle, muut luokat lähtevät perään omalle ensimmäiselle kierrokselleen noin kello 12.  SM-luokat ajavat 2,5 kierrosta (10 maastokoetta), muut 1,5 (6 maastokoetta).

MAASTOKOKEIDEN AJAT:

  • MK1 9:05 A, B, V40
  • MK2 9:45
  • MK3 10:35
  • MK4 11:00
  • MK5 11:30 C, V50, V60 ja Naiset lähtevät SM-luokkien perään
  • MK6 12:10
  • MK7 13:00
  • MK8 13:25
  • MK9 13:55
  • MK 10 14:35

KATSASTUS:

Koronapandemian vuoksi katsastus toteutetaan pitkälti niin, ettei katsastusväen tarvitse koskea pyörään. Kuski itse käyttää kaasun pohjassa, näyttää jarrujen toimivuuden, valot yms. Katsastukseen jonotettaessa noudatettava turvavälejä.

Niiden kilpailijoiden, jotka eivät ole tänä vuonna käyneet kisoissa, tulee ilmoittautumisen yhteydessä ostaa ajanottoponderit (5 €, maksetaan käteisellä). Ponderit on oltava katsastukseen mentäessä liimattuna paikalleen, jäähdyttimen ilmanohjaimiin.

SAAPUMINEN:

Varikkomme on rajallinen, minkä vuoksi toivomme, että kuljettajat suosisivat tullessaan koronapandemian sallimissa rajoissa kimppakyytejä. Liikenteenohjaajat ovat paikalla, ja osoittavat jokaiselle varikolle tulevalle paikan, johon pysäköidä.

JOUKKUEKILPAILU:

Joukkuemaksu on 100€, ja joukkueen kokoonpano on ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen eepeemmk@gmail.com viimeistään lauantaina 26.9., 24 tuntia ennen kilpailun alkua. Joukkuemaksu maksetaan etukäteen E-P MMK ry:n tilille: FI66 5419 1540 0324 73. SM-joukkueessa voivat ajaa SM-luokat: A, B ja V40. Kansallisessa joukkuekisassa samassa joukkueessa voivat ajaa luokat: C, V50, V60 ja naiset

YLEISTÄ HUOMIOITAVAA:

Noudatamme toiminnassamme THL:n ja Suomen Moottoriliiton antamia korona -ohjeistuksia, ja toivomme kaikkien paikalle tulevien huomioivan ohjeistukset omassa toiminnassaan. Pidämme huolen turvaväleistä, käsidesiä on saatavilla, tarvittaessa käytämme kasvomaskeja ja kertakäyttöhanskoja jne. Ilmoittautumaan tullessasi huomioi turvavälit. Ota myös ajokorttisi valmiiksi esiin, jotta jono etenee jouhevasti, ja voimme välttää liiallista kontaktia toisiin ilmoittautumisen yhteydessä. Allekirjoituksia emme koronatilanteen vuoksi kuljettajilta ota.

Suihkutiloja meillä ei valitettavasti ole tarjota koronatilanteen vuoksi. Varikkoalueelta löytyy 4 bajamajaa. Jonottaessa huomioitava turvavälit. Varikolla on henkilökuntaa, joilta voi kysyä lisäohjeita, jos jokin asia askarruttaa.

Tervetuloa Seinäjoelle!

Etelä-Pohjanmaan Maastomotokerho