Seewer voittoon, Herlingsillä epäonnea

Jeremy Seewer juhli voittoa tänään Ranskassa.
Kuva
Yamaha
Jeremy Seewer voitti tänään ajetun Ranskan GP. Hyvässä iskussa ollut Jeffrey Herlings oli sen sijaan epäonninen. MX2-luokassa Emil Weckman ei ajanut kisaerissä.

Motocrossin MM-sarjan kauden seitsemäs MM-osakilpailu kaasuteltiin tänään Ranskassa, Villars sous Ecotissa. MXGP-luokassa päivän voittajaksi kruunattiin Yamahan Jeremy Seewer, joka voitti ensimmäisen erän ja oli toisessa erässä kakkonen. Päivän totaalin toinen oli Romain Febvre, oltuaan ensimmäisessä erässä kolmas ja voitettuaan toisen erän. MM-sarjan pistekärki Jorge Prado oli kolmas. Kaksi edellistä kilpailua voittanut Jeffrey Herlings oli toinen päivän ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä Herlings joutui keskeyttämään kisan, hänen jalkatapinsa rikkouduttua. Prado johtaa sarjaa nyt 24 pisteen turvin ennen Herlingsiä. Febvre on kolmantena, mutta jo 79 pistettä Pradon takana.

MX2-luokassa päivän voittaja oli Thibault Benistant. Andrea Adamo oli toinen ja Liam Everts kolmas. Emil Weckman keskeytti eilen karsintaerän kaatumisen takia. Weckman ajoi aamun lämmittelyssä kaksi kierrosta, mutta ei ilmestynyt lähtöpuomille varsinaisiin kisaeriin. Luokan MM-sarjaa johtaa yhä Jago Geerts, vaikka hän ei ajanut tänään, murrettuaan ranteensa eilen. Adamo on pisteen päässä kakkosena.

MM-sarja jatkuu kahden viikon päästä Latviassa.