RX Moto hakee mekaanikkoa Helsinkiin

Teksti
Nyt on tilaisuus päästä alalle mekaanikon töihin.

RX Moto on KTM, Husqvarna ja GasGas -moottoripyörien virallinen jälleenmyyjä ja valtuutettu huoltoliike Helsingin ja Turun seudulla. Edustamiemme brändien lisäksi huollamme ja korjaamme kaikki moottoripyörät merkkiin tai malliin katsomatta. Nyt haemme vahvistusta dynaamiseen tiimiimme Helsingin pisteeseen, joka sijaitsee Vihdintien varrella Konalassa.

RX Moton huoltokorjaamo tekee määräaikaishuoltojen lisäksi lisävarusteiden asennuksia, luovutuskokoonpanoja, moottori-, iskari- sekä rengastöitä.

Etsimme nyt palvelukseemme ammattitaitoista mp-mekaanikkoa, jolla on kokemusta moottoripyörien tai muiden pienkoneiden korjauksista ja huoltotöistä. Työ on vakituinen ja pitää sisällään moottoripyörien huollot, korjaukset, töiden vastaanoton ja luovutuksen.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta mekaanikon tehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tietotekniikan perustaitoja. AB -ajokortti on työssä välttämättömyys. Merkkien erityispiirteisiin koulutamme valitun henkilön yhdessä valmistajan kanssa.

Katsomme eduksi yleisen kiinnostuksen / harrastuneisuuden moottoripyöriä kohtaan. Englanninkielen taito katsotaan myös eduksi, kuten perus ATK-taidot.

Mikäli työskentely täysin uusissa tiloissa ja huippumerkkien parissa kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen eeli@rxmoto.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Eeli Takatalo p. 040 160 8163.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.