Reedin viimeinen kausi

Chad Reed päättää pitkän ja menestyksekkään uransa.
Kuva
James Lissimore
Chad Reed julkaisi viikonloppuna Australiassa tiedon, jota on huhuttu jo pitkään.

Ensi vuonna 38 vuotta täyttävä Chad Reed kertoi, että ensi kaudesta tulee hänen viimeinen kautensa motocross- ja supercross-radoilla. Reed kertoi uutisen kotimaassaan Australiassa, jossa hän oli ajamassa Melbournen supercrossia.

Kaksinkertainen Amerikan supercross-mestari lähtee kauteen yksityiskuljettajana Hondan ohjaimissa. Reed kertoo rakentavansa tiimiä ensi kautta varten ja pyrkii ajamaan koko SX-sarjan. Mitään varmaan tietoa Reedin ensi kauden ohjelmasta ei kuitenkaan ole. Varmaa on ainoastaan se, että Reed on startannut tälle hetkellä 249 SX-finaaliin Amerikassa ja hän haluaa päättää uransa ainakin tasalukuun 250.

- Rakastan moottoripyöriä ja haluan ajaa vielä tulevaisuudessa joitain kilpailuja. Ensi kaudella tulen ajamaan myös rata-autosarjaa ja se vie oman aikansa, mutta juureni ovat motocrossissa ja tulen kiertämään vielä ajamassakin joissain kilpailuissa, Reed kertoo viitaten Ricky Carmichaeliin.

Ilman loukkaantumisia Reed tullaan näkemään varmasti kauden avauksessa Anaheimissa tammikuun ensimmäisenä lauantaina. Mikäli silloin irtoaa finaalipaikka ja maaginen luku 250 tulee täyteen, saattaa hänen uransa päättyä tuohon kilpailuun.