Rannikko ja Hindersson vauhdissa rantahiekalla

Kuva
Jani Hovi
Rene Rannikko ja Kasimir Hindersson viettivät sunnuntain rantahiekalla Hollannissa, tosin tällä kertaa kisailun merkeissä.

Vlissingenissa kaasuteltiin sunnuntaina jo 34. rantacrossi ja suositussa kilpailussa mukana nähtiin myös kolme suomalaista kuljettajaa. 500-kuutioisten luokassa Rene Rannikko ajoi päivän kokonaistuloksissa kuudenneksi. Luokan voiton otti Lars van Berkel, ennen Micha-Boy de Waalia ja Ray van Heugtennia.

- Tykkään ajaa rantakilpailuja tämäkin oli todella hieno kilpailu. Minun piti ajaa Lommelissa kilpailu lauantaina, mutta se peruttiin kovien sateiden takia. Sen takia tulin sitten tänne ajamaan. Kolmanteen sijaan olisi pitänyt olla mahdollisuudet, mutta se jäi saavuttamatta. Se tietty harmittaa, sillä siitä olisi saanut rahaa, Rannikko kertoi.

85-kuutioisissa luokan voitto meni EM-kilpailuissakin hyvin pärjänneelle Lotte van Drunenille. Kisan toinen oli Kasimir Hindersson.

- Ensimmäisessä erässä oli startin jälkeen kolmantena ja nousin nopeasti kärkeen. Sain kasvatettua jo ison eron muihin, mutta sitten erän loppuosalla hyppäsin kierroksella ohitettavan päälle ja kaaduin. Jäin pyörän alle jumiin ja menetin paljon aikaa siinä, ollen maalissa neljäs. Toisessa erässä olin startin jälkeen kuudes ja nousin nopeasti kakkoseksi. Erän lopussa olin jo kärkikuljettajan rinnalla, mutta matka loppui kesken tällä kertaa, Hindersson kertoi.

85-kuutioisten luokassa Oliver Eckert oli puolestaan 11.

Alla Rannikon video kilpailusta.