Prado Amerikan supercrossradoille?

Jorge Prado saatetaan nähdä Amerikan supercrossradoilla tammikuussa.
Kuva
Ray Archer
Espanjalaisen verkkosivun mukaan Jorge Prado lentää tänään Kaliforniaan ja ajaa tammikuussa alkavassa Amerikan supercross-sarjassa.

Ridetwice.com -verkkosivun mukaan KTM:n espanjalaistähti Jorge Prado suuntaan tänään Amerikkaan, jossa hän liittyy Cooper Webbin ja Marvin Musquinin harjoituskaveriksi. Prado on tiettävästi harjoitellut viimeisen kuukauden ajan tiiminsä harjoitusradalla Italian Malagrottassa supercrossia, tarkoituksenaan osallistua Monster Energy Supercross-sarjan yhdeksään ensimmäiseen osakilpailuun. Tämän mahdollistaa se, että motocrossin MM-sarja käynnistyy ensi vuonna vasta huhtikuussa, jolloin Pradolle jää aikaa osallistua supercrosskauden alkuun. Prado on ollut myös aiemmin Amerikassa harjoittelemassa supercrossia, mutta kilpailuihin hän ei ole osallistunut. Espanjalaisen verkkosivun mukaan Prado ajaisi vielä maaliskuun alussa ajettavan Daytonan kilpailun, jonka jälkeen hän jäisi Amerikkaan valmistautumaan MM-sarjan avaukseen, ennen matkustamista Omaniin.

Mikäli Ridetwice.com -verkkosivun tiedot pitävät paikkaansa, kuullaan asiasta varmasti lisää lähipäivinä KTM:n tai Pradon toimesta.

Edit. 29.12. 08:00

Espanjassa vietettiin kansallista juhlapäivää, joka on rinnastettavissa meidän aprillipäivään. Ridetwice -verkkosivu onnistuikin tekemään mainion aprillipilan, joka huomioitiin ympäri maailmaa.