Pilvenmäellä ajetaan lauantaina Suomen mestaruudesta

Teksti
Kuva
Sami Salonen
Forssan Pilvenmäen raviradalla ajetaan lauantai-iltana maaradan henkilökohtaisesta Suomen mestaruudesta.

Kaikkiaan 12 kuljettajaa on ilmoittautunut mukaan lauantain kilpailuun, mukana lajin MM-sarjasta viime vuosilta tutut Jesse Mustonen ja Jörg Tebbe, sekä jääspeedwayssa keväällä säväyttäneet Max Koivula ja Henri Ahlbom.

Erityistä mielenkiintoa on syytä osoittaa nimenomaan Ahlbomin ja Jesse Mustosen suuntaan, kun suomalaisten keskinäisestä paremmuudesta ennakkotietojen varassa arvuutellaan. Mikä sitten on saksalaisen Tebben rooli tässä taistelussa, jää nähtäväksi lauantain kilpailussa. Luvassa on vanhan hyvän ajan malliin kuuden kuljettajan eriä, josta alkuerien parhaat jatkavat mestaruuden ratkaiseviin semifinaali- ja finaalierään.

 

MAARADAN SM-FINAALI 10.9.2022 FORSSA (FMS)

ARVOTTU LÄHTÖLUETTELO

1) Jesse Mustonen #95 VRT

2) Henri Ahlbom #13 FMS

3) Mattias Blom #11 HMK

4) Simo Pulli #12 ValkMK

5) Topi Mustonen #27 PirMM

6) Klaus-Peter Gerdemann #6 DE

7) Jörg Tebbe #121 DE

8) Juho Kivistö #66 PirMM

9) Jero Kirilov #69 PirMM

10) Jani-Pekka Koivula #82 PirMM

11) Janne Koivula #79 KaMoKe

12) Max Koivula #24 KaMoKe

 

Maaradan SM-finaali alkaa lauantai aamuna harjoituksilla, jotka ajetaan alkaen klo 10.00. Päivän aikana on radalla mahdollista nähdä myös classic-luokan maarata-ajoa sekä autopuolelta Legends-luokan sorasarjan osakilpailun lähtöjä.

Koko päivän tapahtumalippu maksaa 15 euroa, ja sillä on mahdollista nähdä niin kello 12.00 alkava Legendsien kilpailu, kuin kello 16.45 ajajaesittelyllä starttaava maaradan henkilökohtainen SM-finaali.