Pariisin supercross ajetaan erikoisella formaatilla

Kuva
Tiedote
Lähes kaikki Euroopan supercross-kilpailut on peruttu tältäkin vuodelta, mutta Pariisissa kisa ajetaan, joskin tiukoin rajoituksin.

Pariisin supercross piti ajaa marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna, mutta kisajärjestäjät ilmoittivat viikko sitten, että kilpailun aikatauluun tulee muutoksia. Nyt asiat ovat selvillä ja kilpailu ajetaan yksipäiväisenä marraskuun 27. päivä. Kisapäivänä kuljettajat ajavat kaksi lyhyttä sprint -erää ja sen jälkeen yhden normaalin finaalin. MX1-luokan lisäksi radalla nähdään myös MX2-luokka ja FMX-näytös, joten kisapäivä tulee olemaan täynnä tapahtumia.

Suurimman ongelman kilpailun järjestäjille toi ulkomaalaisten ja etenkin amerikkalaisten kuljettajien saaminen kilpailuun, johtuen koronarajoituksista. Ranskan liitto sai kilpailulle poikkeusluvan ja niinpä kilpailussa nähdään myös amerikkalaisia kuljettajia, joskin heidän täytyy noudattaa koronarajoituksia.

Tällä hetkellä kuljettajalistalta löytyvät muun muassa Marvin Musquin, Justin Brayton, Chad Reed, Justin Boggle, Ryan Sipes, Josh Hill, Alex Martin, Cole Seely, Vince Friese, Kyle Peters, Ty Masterpool ja Dylan Wright. Lisäksi listalla ovat myös motocrossin MM-sarjasta tutut Tony Cairoli, Romain Febvre ja Maxime Renaux.

Lisätieto kilpailusta ja lipunmyynti löytyy täältä.