Pariajoa Mäntyharjulla

Teksti
Kuva
Jani Hovi
Mäntyharjun Moottorikerho järjestää la 9.10. Mäntyharjun Moottoriurheilukeskuksessa rentomielisen NILS Pariajokilpailun.

Kilpailuun voi osallistua motocross-, enduro- ja MXQUAD-luokan laitteilla ja kisareittinä toimii muokattu Mäntyharjun MX-rata, pienin lisämaustein. MX-radan hyppyrit tullaan pääosin sivuuttamaan turvallisuussyistä. Kilpailu sopii niin aikuiselle kuin juniorillekin, minimi 65cc ja jonkin sortin ajokokemus, myös "keltalaatat" ovat tervetulleita. Kilpailun ajoaika yleisessä 2h ja junioreissa 1.5h. Parin vaihto tapahtuu kilpailussa toista kuljettajaa koskemalla.

Yleisessä parit arvotaan ja junnuluokassa juniorit ajavat ennalta sovitun toisen juniorin tai aikuisen kanssa. Naiset ajavat ennalta sovitun parin kanssa 1.5h junnuluokan kanssa tai arvottuna yleisessä. Jos virtaa riittää niin soololuokka löytyy myös, eli yksin 2h. Kyseessä RFF-konseptilla toteutettava kilpailu, eli ilmoittautuminen ja lisätietot auki Motissa. Tule viettämään rento kilpailupäivä Mäntyharjulle...ja ota kaverisikin mukaan.