Päitsi kokee totaalisen uudistuksen

Kuva
Jani Hovi
Päijänteen ympäriajo kokee ensi keväänä todellisen muodonmuutoksen, kun Päijänne kierretään toiseen suuntaan. Lisäksi sunnuntaina palataan vuoden 1983 reiteille.

Päijänteen ympäriajo on ensi keväänäkin jälleen kotimaisen endurokauden huipentuma. Jo vuosien ajan Päitsi on pysynyt muuttumattomana, mutta ensi keväänä kilpailussa nähdään todellinen muutos. Kilpailu starttaa aiempien vuosien tapaan Vääksystä, mutta siitä eteenpäin kilpailu lähtee uusille urille. Lauantain reitti ajetaan toiseen suuntaan kuin aiemmin, eli matka suuntaa Päijänteen itäpuolta ylöspäin ja länsipuolta alaspäin.

Myös sunnuntai kokee muutoksen, kun Vääksystä kuljettajat suuntaavat Hämeenkosken kautta Riihimäen ja Hyvinkään suuntaan, jossa pidetään myös sunnuntain kokoomatauko. Tämän jälkeen on vuorossa tutumpia maastokokeita ja kilpailun maali sijaitsee jälleen Vantaan Vauhtipuistossa, joka tunnetaan nykyisin nimellä Circulation Circuit.

Myös Päitsi Trophy kokee ensi keväänä muutoksia. Trophy-luokkien kilpailu käynnistyy nimittäin sunnuntaina aamulla ja näin ollen heidän kisansa maali tulee olemaan myös kilpailun virallinen maalipaikka.

Päijänteen ympäriajo kaasutellaan 16.-17.3.2024.

Kommentit

Lähettänyt jani siikamäki : La, 11/25/2023 - 19:33

JA SUORA LÄHETYS TÖLLÖSTÄ LUVASSA ALFATV LLÄ,SITÄ ODOTELLESSA

Kieli
suomi