Oy Brandt Ab hakee tuotepäällikköä

Kuva
Jani Hovi
Nyt olisi tilaisuus päästä töihin moottoripyöräalalle ja vieläpä varsin merkittävään rooliin.

Oy Brandt Ab on avannut työnhaun, jossa se etsiin Hondalle tuotepäällikköä. Toimessa pääsee toimimaan moottoripyörien ja mönkijöiden parissa, eli työ on varmasti monille innokkaille moottoripyöräihmisille mieleinen. Tässä virallinen tehtävänkuvaus:

-------

Tehtävänäsi on toimia Honda-moottoripyörien ja mönkijöiden vastuuhenkilönä Suomessa. Olet markkinan ja kilpailukentän ekspertti, tunnet kuluttajien tarpeet ja vastaat tilaus-toimitusketjun toiminnasta sekä varastonhallinnasta. Suunnittelet ja tuotat markkinointia (esim. tuotelanseeraukset, tapahtumat ja mainonta) yhdessä markkinointikoordinaattorimme sekä mainostoimistomme kanssa varmistaakseen Hondan jatkuvan markkinaykkösen paikan. Toimit tiimivetäjänä kahdelle myyjälle ja yhdelle assistentille.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta aitoa kiinnostusta tuotteitamme kohtaan, olemme intohimobisneksessä. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja omaat hyviä tietoteknisiä valmiuksia käyttää myynnin järjestelmiä. Koska olemme sesonkibisneksessä, olet hyvä työskentelemään tehokkaasti myös paineen alla. Olet taidokas neuvottelija, tulet olemaan vastuussa neuvotteluista päämiehen ja meidän kauppiaiden kanssa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tuupakassa.

Toivomme sinulta:

• Kokemusta B2B myyntityöstä

• Soveltuvaa kaupallisen tai teknisen alan koulutusta

• Ymmärrystä jakeluverkoston hallinnasta ja kehityksestä

• Kykyä ymmärtää asiakkaittemme liiketoimintaprosesseja ja taloudellista toimintaympäristöä

• Kykyä itsenäiseen- sekä ryhmätyöskentelyyn

• AB-ajokorttia, pikku E-kortti katsotaan eduksi. Työsi edellyttää jonkin verran matkustamista.

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

• Rakastat moottoripyöriä ja muita laitteita yhtä paljon kuin me.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan alansa johtavassa, 118-vuotiaassa konsernissa. Pääset työskentelemään huippubrändin parissa ja kokemaan vauhdikkaan alan sekä seksikkäiden tuotteiden maailman. Tueksesi saat dynaamisen ja motivoituneen tiimin, joka jakaa kanssasi yrityksen arvot: Laadukkuus, Vastuullisuus, Luotettavuus sekä Yhteistyö.

Lisätietoa ja haku.