Orimattilan CC-kilpailulla uusi suunta

Kuva
Jani Hovi
Cross countryn syyskausi käynnistyy reilun viikon kuluttua Orimattilasta.

Orimattilan Ollosten motocrossradan ympäristössä ajetaan 2.10 kansallinen Motopalvelu Cross Country-kilpailu. Reitti kulkee aiempien vuosien tapaan pitkin Ollosten motocross- CC- sekä lasten motocrossrataa yhdistellen.

-Tälle vuodelle reitin ajosuuntaa on muutettu. Tämä tarjoaa kuljettajille varmasti kaivattua vaihtelua, mutta on todella jouheva ajaa, kuten aiemminkin, toteaa kilpailun johtaja Marko Perttilä.

Kilpailun aikana kuljettajien on käytävä kerran pakollisella varikkokäynnillä. Vaikka CC-säännöt mahdollistaisivat ratavarikolla ajamisen, Orimattilassa pyörä työnnetään huoltomatolle moottori sammutettuna ja pyörän saa käynnistää uudelleen vasta varikon ulostuloportin jälkeen.

-Tämä on selvä sääntö ja se poistaa kaiken tulkinnanvaraisuuden ajonopeuksien suhteen. Orimattilan ratavarikko on kovapohjainen, joten työntäminen on kohtalaisen helppoa, kertoo Perttilä.

OriMK:n kerhotalo toimii kilpailun toimistona, jossa on kilpailuun ilmoittautuminen sekä WC:t. Kerhotalosta löytyy myös kahvila, jossa on tarjolla koko päivän muun muassa kahvia, virvokkeita ja makkaraa.

Kilpailun ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 26.9 kello 23:59. Ilmoittautuminen kilpailuun tuttuun tapaan MOTTI-palvelun kautta. Kilpailun reittivideo nähtävillä OriMK:n verkkosivuilla alkuviikosta.