Offroad-lukiolla positiivinen vastaanotto

Vierumäen urheiluopisto lanseerasi uuden offroad-lukion, joka pyörähtää käyntiin ensi syksynä. Lukion käymisen ohella opiskelijoilla on mahdollisuus harjoitella Suomen Moottoriliiton valmentajan Marko Tarkkalan johdolla neljä kertaa viikossa. Yhteishaku offroad-lukioon päättyy tiistaina 12. maaliskuuta, mutta nyt on huomattu, että hankkeelle on tilausta.

- Todella hyvä positiivinen vire on tällä hetkellä päällä tämän hankkeen osalta. Itse olen jutellut useamman potentiaalisen opiskelijan kanssa ja myös valmentajana toimiva Marko Tarkkala on käynyt keskusteluja aiheen tiimoilta, Vierumäen urheiluopiston Ismo Hämäläinen kertoo.

Aiemmin vastaavaa mallia Vierumäellä on tehty golffin tiimoilta, mutta nyt myös offroad-moottoripyöräilijät pääsevät mukaan.

- Tavoitteena meillä on koota pienemmistä lajeista isompi ryhmä opiskelijoita. Kun saamme yhteensä 30 urheilulukiolaista tänne, saamme paikalle vakituisen opettajan Heinolan lukiosta, eikä opiskelijoiden tarvitse käydä erikseen enää Heinolassa lukiossa. Silloin pystymme tarjoamaan kaikki palvelut heille täällä, Hämäläinen jatkoi.

Offroad-lukion yhteishaku päättyy tiistaina 12.3. klo 15. Näin ollen mukaan hakuun ennättää vielä.

Haku tapahtuu osoitteessa:

http://vierumaki.fi/suomen-urheiluopisto/yhteishaku

Lisätietoja:

Ismo Hämäläinen, Valmennuskeskus
p.050-438 4449
ismo.hamalainen@vierumaki.fi

Jukka Leivo, Rehtori
p.040-706 6417
jukka.leivo@vierumaki.fi

Marko Tarkkala
p.040-706 0448
marko.tarkkala@gmail.com

Marko Avikainen
p.044-767 8008
marko.avikainen@vierumaki.fi