Niemi nopein Orimattilassa

Kuva
Virpi Miettinen
Orimattilassa ajetussa Motopalvelu CC:ssä ajettiin kaikkiaan kolme lähtöä. Päivän päälähdön voitti Heinolan Moottorikerhoa edustava Miro Niemi.

Ollosten motocrossradalla ja sen ympäristössä ajetun kilpailun ensimmäisessä lähdössä ajoivat tunnin mittaisen kisansa Nuoret, Naiset, V60- ja Classic-luokat.

Nuorten luokan vei nimiinsä Juho Ahokas, samalla hän ajoi maaliin lähdön kakkosena. Luokassa toiseksi ajoi Eetu Savolainen ja kolmas oli Hannes Hämäläinen. Naisten luokassa kärkikolmikon muodostivat Sanna Sainio, Silja Ruusunen ja Esmeralda Vesterinen. V60-luokassa voittajaksi ajoi Hannu Kormano, toinen oli Ari Kannela ja kolmas Seppo Manninen. Koko lähdön parasta vauhtia piti Classic-luokan voittoon ajanut Toni Paakkinen. Toiseksi kiirehti Jarmo Kunttu ja kolmnneksi sijoituui Matti Kantoluoto.

Päivän toisessa lähdössä ajoaika tuplattiin, eli kisalla oli mittaa kaksi tuntia. Reitille lähtivät Harrastajaluokka sekä V50-luokka.

Harrastajaluokassa parhaasta vauhdista vastasi Janus Forsgren. Samalla hän oli koko lähdön toiseksi nopein. Toiseksi harrastajaluokassa sijoittui Ari Vähäsaari ja kolmas oli Aksu Keurulainen. V50-luokassa pidettiin lähdön kovinta vauhtia, sillä ensimmäisenä ruutulipulle saapui voiton ottanut Martti Ståhl. Toinen oli Kaj Tötterman ja kolmas Ilkka Savolainen.

Päivän päälähdössä ajoivat luokat A, V40 ja B.

Voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä, sillä Miro Niemi johti kisaa lähdöstä maaliin. Hän voitti luonnollisesti myös A-luokan. Luokan kakkoseksi ajoi Paavo Henriksson. Hän hävisi voittajalle reilun minuutin. Kolmanneksi sijoittui Jarno Koskela. B-luokan voittoon ajoi kolmantena maaliin saapunut Riku Laaksonen. Toiseksi sijoittunut Tiitus Enjala hävisi voittajalle puoli minuuttia. Kolmas oli Matti Korkeamäki. V40-luokan parhaasta vauhdista vastasi Juha Puotsaari. Toiseksi ajoi Teppo Kauppinen ja kolmanneksi Santeri Kätkytniemi.

Täydelliset tulokset.