Muutos trialin SM-sarjaan

Kuva
Jani Hovi
Trialin SM-kalenteri koki pienen muutoksen, johtuen MM-sarjan kalenterin muutoksesta.

Trialin Ranskan MM-osakilpailu piti taiteilla alun perin huhtikuun lopussa, mutta FIM siirsi kilpailun elokuulle, juuri samalle viikonlopulle, jolloin piti ajaa Hämeen Moottorikerhon järjestämä henkilökohtainen SM-kilpailu ja kerhojoukkueiden SM-kilpailu. Tämän johdosta trialin lajiryhmä teki muutoksen kilpailupäivien suhteen, yhteistyössä järjestävien kerhojen kanssa. 

Nokialla ajettava Hämeen Moottorikerhon kilpailu ajetaan nyt yksipäiväisenä 27.7. ja tuolloin jaetaan ainoastaan henkilökohtaisia SM-pisteitä. Kerhojoukkueiden SM-kilpailu ajetaan puolestaan Riihimäen Enduro Seuran järjestämän Puujaassa 6.10.

- Parkkosen veljekset kiertävät GP2-luokassa MM-sarjaa ja sen vuoksi emme halua SM-kilpailuja samalle viikonlopulle, sillä haluamme kaikki kuljettajat mukaan SM-sarjaan. Pyrimme välttämään myös EM-viikonloput, mutta nyt Nokian kilpailu menee päällekäin EM-kilpailun kanssa. Soitin kuitenkin läpi kaikki TR1-luokan kuljettajat ja kukaan ei ole menossa tuolloin EM-kisaan, joten se ei ollut meille este, kertoi trialin lajipäällikkö Jörgen Nylund.