Mustonen nimettiin ratalajien lajipäälliköksi

Ari-Pekka Mustonen valittiin ratalajien lajipäälliköksi.
Kuva
gsh457
Suomen Moottoriliiton johtoryhmä on nimennyt Aki-Pekka ”Appe” Mustosen ratalajien lajiryhmän lajipäälliköksi.

Urallaan 14 SM-mitalia speedwayssa ja maaradalla voittanut varkautelainen aloittaa työt heti ja tuoreella päälliköllä on jo suunnitelmia ratalajien haastavan kentän eteenpäinviemiseksi ja kehittämiseksi.

- Ratalajit tarvitsevat avoimuutta ja rehellistä keskustelua. Kenttä pitää saada lähemmäksi ja yhtenäisemmäksi. Tässä erittäin tärkeää on seurojen välisen yhteistyön lisääminen. Siihen pitää panostaa. Toinen avain tähän on tiedotuksen selkeyttäminen ja kehittäminen, Appe toteaa.

- Meidän pitää saada enemmän toimintaa aikaiseksi. Junioritoimintaan pitää panostaa ihan joka paikassa, jos halutaan, että tulevaisuudessakin kilpaa ajetaan. Leirejä ja kilpailuja pitää saada lisää. Totuus on se, että ajamaan oppii vain ajamalla, tuumaa Mustonen.

Mustonen tunnetaan armottoman kovana puuhamiehenä, joka ei talkootunteja laske. Viime vuodet Varkaus Racing Teamin puheenjohtajana toiminut Appe on ollut iso ja tärkeä tekijä Varkauden speedway stadionin kehittämisessä toistaiseksi ainoaksi kansainväliset vaatimukset täyttäväksi radaksi Suomessa. Lisäksi Mustonen on toiminut valmentajana VRT:n Junior Academyssa, joten näyttöjä osaamisesta on.

Mustonen on aloittanut uuden lajiryhmän kokoamisen. Ratalajien lajipäivät on tarkoitus pitää lähiaikoina. Sinne toivotaan mahdollisimman laajaa joukkoa osallistujia ratalajien tulevaisuudesta kiinnostuneita.