Mukkala voittoon, Karma mestariksi

Mika Karma voitti V40-luokan Suomen Cupin.
Kuva
Jani Hovi
Janne Mukkala vei tänään nimiinsä V40-luokan Suomen Cupin Mäntsälässä. Toiseksi ajanut Mika Karma kruunattiin puolestaan sarjan mestariksi.

Veteraanien Suomen Cupit saatiin päätökseen tänään Mäntsälässä. V40-luokassa Janne Mukkala teki vierailun sarjaan ja ottikin kauden päätöksen voiton itselleen, reilun minuutin turvin. Kilpailun kakkonen oli Mika Karma, joka otti luokan Suomen Cupin voiton.

- Mestaruus oli periaatteessa varma jo ennen kisaa, kun pahimmat uhkaajat sarjassa eivät olleet mukana. Sen takia en paljoa stressannut kisasta, enkä edes kävellyt pätkiä ennen kilpailu. Kaikilla oli varmasti tiedossa mikä täällä kuljettajia odotti, kun vettä oli satanut lähes viisi päivää putkeen ennen kisaa. Ajan ensi viikonloppuna Virossa cross countryn European Cupin kilpailun, joka oli mielessä jo tänään, Karma kertoi.

Päivän kolmas oli Tuomas Kyytsönen. Karman jälkeen toiseksi sarjassa sijoittui Pasi Tsutsunen ja kolmanneksi Kyytönen.

V50-luokan päivän voittaja oli Marko Perttilä ja se sija nosti Perttilän Suomen Cupissa kakkoseksi.Sarjan voiton jo aiemmin varmistanut Karri Tikkanen oli toinen ja Ari Mäkelä kolmas. Sarjan kolmanneksi sijoittui Kari Pihlajaniemi, joka oli tänään kahdeksas.

Karri Tikkanen

Karri Tikkanen

Kansallisissa luokissa voittoihin ajoivat Pekka Sointula (V60) ja Ville Schoderus (C)

Täydelliset tulokset.