MP 23 -messuihin osallistuu ennätysmäärä moottoripyörä-, mönkijä- ja mopomerkkejä

Teksti
Kuva
MP Messut
MP Moottoripyörämessuille pääsee vihdoinkin kolmen vuoden tauon jälkeen tutustumaan uusiin moottoripyörämalleihin.

Esillä on tänä vuonna myös entistä enemmän sähkömoottoripyöriä ja -mopoja. Pohjoismaiden suurimmat moottoripyörämessut järjestetään 3.–5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa.  

MP-messuilla on edustettuna ennätysmäärä moottoripyörä-, mönkijä-  ja mopomerkkejä uutuusmalleineen. Mukana ovat Aprilia, Benelli, BMW, CanAm, CF Moto, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Niu, Piaggio, Polaris, Segway, Stark Varg, SuperSoco, Suzuki, Talaria, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. Mukaan on jo nyt ilmoittautunut myös muita alan isoja toimijoita kuten Eurobiker, Mopo-Sport, Motonet, Storm, Rinta-Joupin Autoliike ja Rukka. Ja lisää on tulossa.

”Moottoripyörien maahantuojat ja kauppiaat odottavat innolla ensi helmikuuta. Siitä on jo kolme vuotta, kun ollaan viimeksi kohdattu MP-messuilla, joten motoristitkin varmasti odottavat omaa heimotapahtumaansa kuumeisesti. Tällä kertaa mukana on ennätysmäärä merkkejä. Isojen tunnettujen merkkien lisäksi messuille osallistuu uusia pienempiä merkkejä. Tarjoamme helmikuussa MP-messuilla paljon kiinnostavaa sisältöä, josta kerromme loppuvuodesta”, kertoo tapahtuman projektijohtaja Niko Kantola Messukeskuksesta. 

Tuttuun tapaan messuilla on rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show, moottoripyörämatkailun Tie vie -alue ja nyt 10. kertaa järjestettävät Miss MP-kisat. Rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show’ssa on upeita pyöriä, jotka kisaavat neljässä sarjassa. Petrol Circus Custom Bike Show’hun voi ilmoittaa moottoripyöriä vuoden loppuun asti bikeshow@corsenero.fiMiss MP-kisan hakuaika loppuu 15.12. Lauantaina 4.2. messuilla palkitaan Petrolin voittajat ja Miss MP.