Motocrossin lajipäivänä esitellään kolme vaihtoehtoista kisaformaattia

Teksti
Kuva
Henri Salminen
Motocrossin lajipäivä järjestetään 25.11. videokokouksena. Lajipäivänä esitellään myös kolme uutta mahdollista kisaformaattia

Motocross-lajiryhmä järjestää 25.11.2020 kello 18.00 - 21.00 motocross-lajipäivän Zoom-etätapaamisena.

Tilaisuuden asialistalla on perinteisesti päättyneen kauden yhteenveto, tilastot, mitalistit, luokkanousut, parhaan SM-motocross kilpailun järjestäjän ja parhaan motocross-liigan kilpailun järjestäjän julkistus. 

Tilaisuudessa esitellään myös tulevan kauden suunnitelmia; mm. sääntömuutosehdotukset, kalenteripohja ja kilpailuformaatit.

Motocross-lajiryhmä on keskustellut erilaisista kilpailuformaattien vaihtoehdoista motocross-lajiryhmässä sisäisesti, kokoustanut kahdesti kaudella 2020 kilpailuita järjestäneiden kerhojen kanssa, järjestänyt kaikille asiasta kiinnostuneille avoimen keskustelutilaisuuden sekä keskustellut asiasta SML:n hallituksen lajikummin kanssa. Keskusteluiden pohjalta motocross-lajiryhmä esittelee lajipäivässä kolme (3) vaihtoehtoista formaattia ja kaikilla tilaisuuteen osallistuvilla on mahdollisuus antaa kannanotto mikä kolmesta vaihtoehdosta olisi mieluisin. Kannanottokysely toteutetaan Zoom-palvelun Poll-toiminnon avulla.

Tilaisuuteen osallistuminen on mahdollista vain rekisteröitymällä tilaisuuteen: 
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwrdO-vqz0qGdAWwK9SBECby1NzmA…

Tilaisuus alkaa 25.11.2020 klo 18:00 ja linkki aktivoituu noin 15 minuuttia ennen kokouksen alkamista.