Miten kehityt huippu-urheilijaksi, mestari lopettaa uransa, liikennevakuutuksen uudistukset, MXoN, 2022 Kawasaki KX250, trialia….

Vuoden toiseksi viimeinen Xracing OFFROADPro-lehti ilmestyy tällä viikolla ja jälleen kerran tarjolla on hieno lukupaketti.

Vuoden toiseksi viimeinen Xracing OFFROADPro-lehti ilmestyy tällä viikolla ja jälleen kerran tarjolla on hieno lukupaketti.

Tällä kertaa pääosassa on Suomen menestyminen Motocross of Nations -kilpailussa Mantovassa ja kisan taustat. Lisäksi lehdessä on todella mielenkiintoinen ja opettavainen juttu siitä, miten kehitytään huippu-urheilijaksi.

Lisäksi lehdestä löytyvät myös mielenkiintoinen henkilökuva Paavo Henrikssonista ja miehen lopettamispäätöksestä. Paneudumme myös liikennevakuutuksen uudistuksiin, joista meille kertoo Suomen moottoriliiton pääsihteeri Ville Salonen. Kerromme myös, miten motocrossin SM-sarjan televisiointi oikein toteutettiin ja mitä se oikein vaati.

Kävimme testaamassa 2022Kawasaki KX250 Lavangon syksyisellä radalla, sekä otimme ensikosketuksen trialiin Juha Salmisen johdolla. Airbagit ovat arkipäivää MotoGP:ssä, mutta tullaanko ne näkemään myös motocrossradoilla? Kerromme myös, miten sujui Yamahan nuorten bLU cRU Cup-kuljettajien matka Mantovaan, juhlimme 80-vuotiasta Kauko Päiväkumpua, paneudumme CC-kauden huipennukseen ja Eemil Pohjola kertoo miksi Päitsin voitto on tärkeämpi kuin SM-kulta.

Mukana myös Tommi Ahvalan ikimuistoisin kisa, kerhojen sankari Pekka Kinnunen, Pasin Porinat, Mertsalmen blogi ja Peku. Muistelemme myös crossimekaanikon arkea vuonna 1979. 1vs.1 -jutussa vastakkain ovat East MX:n Kimi Koskinen ja Emil Silander.

76-sivuinen lehti putoaa tilaajien postilaatikkoon tällä viikolla ja lehti on ostettavissa myös lehtipisteistä ensi viikon puolessa välissä. Digitaalinen versio lehdestä ilmestyy luettavaksi torstaina 4.11.

Mikäli et ole vielä lehden tilaaja, tilaa se täältä.

Kommentit

Lähettänyt Jussi Soivio : Ke, 11/03/2021 - 20:09

Ehkä vielä maksan esi vuoden mutta olen hyvin pettynyt nykyiseen lehteen sivuja on paljon joissa vain kuvia jutut enska painoitteisia juttuja kuskeista on tosi vähän nyt kun ollut korona niin olisi ollut helpo tehdä juttuja kun kisoja oli vähän 

 

Kieli
suomi

Lähettänyt Jani Hovi : Ke, 11/03/2021 - 21:36

Kiitos palautteesta Jussi!

Sisällön koostaminen lehteen on aina kompromissi, kun lajeja on useampia kuin yksi, eikä kaikkia lukijoita saa miellytettyä aina. Yritämme suhteuttaa aina jutuissa olevia lajeja niiden harrastajamääriin ja tämän vuoksi motocross ja enduro ovat vahvasti esillä. Ja vastaavasti sitten pienemmät lajit vähemmän. Aina tämän tasapainon löytäminen ei ole aivan helppoa.

Sen verran kuitenkin täytyy korjata tuota sinun kommenttia, että esimerkiksi tänä vuonna ilmestyneissä lehdissä olevista jutuista crossin osuus on reilut 10% suurempi kuin enduron. Isompia henkilöjuttuja on jokaisessa lehdessä vähintään yksi, jonka lisäksi jokaisessa lehdessä on henkilöjuttuna myös "Kerhojen sankari" -juttu. Koska lehteen ei voi laittaa määräänsä enempää henkilöjuttuja, niin sen takia meillä on netissä tilaajille joka viikko Keskiviikon Kahvihetki, jossa on aina joku henkilö esittelyssä.

Kommentoit lisäksi tuota asiaa, että lehdessä on paljon sivuja, joissa on vain kuvia. On todellakin totta, että jokaisessa lehdessä on Etsimessä -sivut, joissa on normaalisti kaksi kappaletta aukeaman kokoisia kuvia. Eli todellakin näillä sivuilla on vain pieni teksti kuvasta, mutta kuva on aina pääosassa. Muuten käytämme jutuissa näyttäviä kuvia, koska ainakin meidän mielestä lehdessä on tärkeää tekstisisällön ohella myös visuaalisuus.

Kieli
suomi