Maasto, soratie, maantie – 701 enduro ja 701 supermoto ovat valmiina

Teksti
Uusi 2023 Husqvarna 701 enduro.
Kuva
Sebas Romero
Yksityiskohtien hienosäädöt ja päivitykset terästävät Husqvarna 701 -malliston monipuolisuutta 2023

Husqvarna on julkaissut näyttävästi päivitetyt, 2023 701 Enduro ja 701 Supermoto mallit. Kummatkin ovat saaneet uuden, edistyksellistä teknologiaa ja virtaviivaisuutta korostavan värityksen. Tekniikaltaan ja varustelultaan oman luokkansa ehdotonta huippua olevat Husqvarna 701 Enduro ja 701 Supermoto jatkavat edelleen isojen, yksisylinteristen nelitahtisten kärkiryhmässä. Niiden ketterä ajettavuus ja nykyaikaiset elektroniset ajoavustimet takaavat erinomaisen ajoelämyksen niin kadulla, maantiellä kuin maastossa

Husqvarna 701 Enduron ja 701 Supermoton muotoilussa on tunnusomaistasekä nykyaikainen varustelu kuten käytännönläheinen LCD-mittaristo. Sen selkeä vaihdenäyttö ja kierroslukumittari pitävät kuljettajan ajan tasalla ajotapahtumista ja USB-pistoke varmistaa esimerkiksi navigaattorin toiminnan pitkilläkin ajoretkillä. Kuljettaja voi myös kätevästi valita ohjaustangon painikkeilla kulloiseenkin ajotilanteeseen sopivan ajotila -asetus sekä kytkeä tarpeen mukaan luistoneston päälle tai pois. Nämä toiminnot on kehitetty nimenomaan 701 Enduro ja 701 Supermotoa varten.

701 Enduro on niin maastossa kuin maantiellä ketterä ja sujuva etenijä. Sen muotoilu ja väritys huokuvat tehtaan perinteitä. ABS-toiminnon voi kytkeä pois soratiellä ja metsäpoluilla, joten kuljettaja voi nauttia täysillä pyörän ajo- ja jarrutusominaisuuksista. Väritykseltään tummanpuhuvampi 701 Supermoto on enemmän kotonaan mutkaisella maantiellä. Sen etujarrun nelimäntäinen Brembo Monoblock jarrusatula ja 320 mm jarrulevy takaavat tuntumaltaan ja teholtaan erinomaiset ja hallitut jarrutukset tiukoissakin käänteissä

Husqvarna 701 Enduro ja 701 Supermoton moottorina on edelleen luotettavaksi ja suorituskykyiseksi todettu, 74 hevosvoimainen ja vääntövahva, yksisylinterinen, 692,7-kuutioinen nelitahtinen. Se tuottama laaja vääntövoima tekee ajosta helppoa ja sujuvaa, joten 701 Enduron ja 701 Supermoton ketterät ajo-ominaisuudet on helppo hyödyntää äärimmilleen.

 

2023 HUSQVARNA 701 Enduro ja 701 Supermoto tekniikkaa ja ominaisuuksia:

 • Uudet värit ja grafiikat korostavat perinteitä ja tunnusomaisen edistyksellistä muotoilua ja tekniikkaa
 • 701 Supermoton etujarrun Brembo Monoblock -jarrusatula takaa erinomaisen tehokkaat ja hallitut jarrutukset
 • Edistykselliset ajotila -asetukset sisältävät Supermoto/Offroad ABS -toiminnot
 • 701 Enduron ABS-toiminto on kytkettävissä pois maasto- ja soratieajossa
 • LCD mittaristossa on muun muassa vaihdenäyttö ja kierroslukumittari
 • USB pistoke navigaattorin yms. elektronisten laitteiden lataukseen
 • Kaarre-ABS
 • Kallistuksen tunnistava luistonesto           
 • Kevyttoiminen vaihteisto
 • Kevyt, kolmiotukirakenteinen kromi-molybdeeniputkirunko
 • Alumiininen takahaarukka
 • Polyamidimuovinen takarunko/polttoainesäiliö
 • 74 hevosvoimainen, yksisylinterinen nelitahtimoottori
 • Elektroninen, Ride-by-wire kaasukahva
 • Luistokytkin

Husqvarna Functional Apparel -asustevalikoimassa on vapaa-ajan asusteiden lisäksi joka keliin ja olosuhteisiin sopivia laadukkaita ja käyttömukavia ajovarusteita. Niiden avulla kuljettaja on myös hyvin suojattu etenkin maastoajossa tapahtuvilta iskuilta ja kolhuilta. Technical Accessories -valikoimassa on puolestaan 701 Enduro ja 701 Supermoton alkuperäisiä lisätarvikkeita. Näillä on helppo terästää pyörän käyttömukavuutta, suorituskykyä ja tyyliä.

 Uudet 2023-mallin 701 Enduro ja 701 Supermoto ovat nähtävillä valtuutetuilla Husqvarna-jälleenmyyjiltä jo nyt. Saatavuus voi kuitenkin vaihdella maittain. Tarkemmat tiedot saatavuudesta Husqvarna -jälleenmyyjältä tai maahantuojalta.