Loukko.com Tampereen myymälän viralliset avajaiset

Loukko.com Tampereen myymälän avajaisia juhlitaan viikonloppuna.
Kuva
Jani Hovi
Loukko.com avasi uuden myymälän Tampereelle ja loppuviikosta vietetään myymälän virallisia avajaisia.

Avajaiset pyörähtävät käyntiin perjantaina 18.11. klo 10 alkaen. Perjantaina myymälä on auki 18 asti ja avajaiset jatkuvat lauantaina 19.11. Tuolloin ovet ovat avoinna 9 – 15. Perjantaina 500:lle ensimmäiselle asiakkaalle on luvassa kakkukahvit ja lauantaina puolestaan 200:lle perheen pienimmälle on hattaratarjoilu ja 500:lle vanhemmalle on tarjolla mustaa makkaraa.

Avajaisten aikaan on luvassa myös hienoja tarjouksia. Esimerkiksi avajaisviikonloppuna myytyihin GASGAS yli 125 cc MY22-23 malleihin saa kaupan päälle ultimate settings- iskunvaimennin paketin, jonka arvo on jopa 550 €. Pakettiin kuuluu iskunvaimentimien erikoismiehen Petteri Silvanin tekemä ensihuolto ja omaan ajoon soveltuvat muutostyöt. Paketin tarkka sisältö on:

  • iskunvaimennuksen huolto
  • kuljettajan painolle oikeat jouset
  • keulan puristusvaimennuksen säädin (enduromallit)
  • kuljettajan ajoon soveltuvat vaimentimien muutostyöt ja osat
  • Motorex-vaimenninöljy

GASGAS sähköpyörän ostajalle on luvassa edullisten hintojen lisäksi myös 250 € lahjakortti kaupanpäälle ja puolestaan yli 4000 € vaihtolaitteisiin saa 300 € bensalahjakortin. Lisäksi myymälässä on myös runsaasti varustetarjouksia.

Avajaisissa on paikalla maahantuoja edustajat: BRP, Duell, GasGas, Husqvarna, Loukko.com trailer valmistaja sekä Henri “Haabäg” Haapamäki ja Loukko.com Racing Team.

---

Loukko.com Tampere

Jasperintie 310

33960 TAMPERE

010 470 9810