Loukkaantuminen lyhensi kilpailua

Markku Leskinen ajoi C-luokan voittoon tänään Lahdessa.
Kuva
Jani Hovi
Vesijärvenajossa nähtiin tänään yksi valitettava loukkaantuminen, joka lyhensi C, V50, V60- ja naisten luokan kilpailuja.

Kilpailun toisen kierroksen ensimmäisen maastokokeen alussa tapahtui valitettava loukkaantuminen, jonka takia reitille tuli ensihoitohenkilökunta. Tilanteen takia useampi kuljettaja pysähtyi paikalle ja menetti aikaa, jonka takia järjestäjät päättivät perua maastokokeen tulokset C, V50, V60- ja naisten luokkien osalta. Näin ollen kyseisten luokkien tuloksiin tuli vain kolme maastokoetta. Päivitys 19:15: loukkaantumisessa selvittiin tietojemme mukaan luunmurtumalla

C-luokan voittoon ajoi minuutin turvin Markku Leskinen, ennen Joni Hakulista ja Aksu Keurulaista. Matteo Mossa oli neljäs ja luokan neljä parasta nousikin suoraan B-luokkaan. Viides oli Rami Vuorinen. Luokan kahdeksanneksi ajanut Niko Hokkanen sai puolestaan nousupisteet täyteen ja siirtyy myös B-luokkaan.

V50-luokan voittoon ajoi Tom Virolainen, Sami Ikosen jäädessä hänestä vain 13 sekuntia. Tero Svinhufvud oli kolmas, Karri Tikkanen neljäs ja Ari Mäkelä viides.

V60-luokassa Juha Piiroinen ajoi lähes neljän minuutin erolla voittoon, ennen Pekka Sointulaa ja Jouko Huillaa. Antti Myllymaa oli neljäs ja Asko Köttö viides.

Naisten luokassa mukana oli yksi kuljettaja, joten voitto meni helposti Riina Lampiselle.

V40-luokka ajoi täydet yhdeksän maastokoetta ja voiton otti Mikko Tirronen. Jari Koskenniemi oli toinen, Juha Mutanen kolmas ja Aku Mannila neljäs. Luokan kaksi muuta kuljettajaa eivät päässeet maaliin asti.

B-luokka ajoi myös yhdeksän maastokoetta ja voiton otti Rasmus Tuominen, joka oli samalla U20-luokassa kolmas. Väinö Santamäki oli toinen ja Niko Puotsaari kolmas. Albert Juhola oli luokan neljäs ja Tiitus Enjala viides.