LK-racing Polaria ravintotuen jakajaksi

Teksti
LK-racing Polaria valmennus ja managerointitiimi sekä Continental Foods Finland Oy ovat solmineen kattavan yhteistyösopimuksen kaudelle 2019.

LK-racing polaria toimii kaudella 2019 Blå Band Outdoor Meal tuotteiden nuorien offroad urheilijoiden ravintotuen jakajana, ns.tukiorganisaationa sovittujen ehtojen perusteella. Offroad urheilulajeja ei ole rajoitettu koskemaan mitään tiettyjä lajeja, mutta moottoriurheilusta on lähtökohtaisesti kysymys, polttomoottorilla tai vaikka sähköllä.

Lähtökohtana on tuen saamiselle Viivin ja BB-poikien asettamat ehdot kauden.

Jos olet nuori urheilija, ikä alle 18 vuotta, poika tai tyttö sekä olet sitoutunut kilpailemaan omassa offroad lajissasi. Annat positiivisen kuvan toiminnastasi kilpailupaikoilla, sosiaalisessa mediassa sekä urheilijana olet valmis kertomaan tiedotteissa avoimesti ja positiivisella ajatuksella Blå Band ODM tuotteiden soveltuvuudesta omassa lajissasi. LK-racing Polaria arvioi myös sinun vuorovaikutusta ja toivomus olisi, että otat itse yhteyttä LK-racing Polariaan sosiaalisen median kautta tai suoraan Lasse Kurviseen. Kun olet aktiivinen ja ymmärrät vuorovaikutteisen yhteistyön periaatteet, niin vastuun toteutuminen oikeuttaa sinut uuteen Blå Band ODM tuotepakettiin.

Tuen saamisessa kannattaa olla aktiivinen, lähestyä kauden aikana LK-racing Polaria tiimin vetäjää. Tuen jakaminen tapahtuu jaksoissa, mutta oma-aloitteisen hakemisen lisäksi Lasse yhdessä eri offroad lajien tuttujen kautta jakavat tuotepaketteja kilpailuissa, harjoittelupaikoilla sekä erilaisissa tapahtumissa.

Blå Band Outdoor Meal, kotimaisittain Blå Band Retkiateriat ovat energiapitoisia ja monipuolisia ruokia, jotka soveltuvat erinomaisesti offroad urheilijoiden käyttöön harjoitus-ja kilpailuolosuhteissa. Tuoteturvallisuus vallitsevissa olosuhteissa erinomainen ja urheilijan energiantarve täyttyy maistuvasti sekä helposti. Viivi ja BB-pojat ovatkin suunnittelemassa tiimin kilpailijoille sekä taustajoukoille energiapitoiset ruuat ja juomat talven kisoihin!

LK-racing Polaria käynnistää kilpailukauden SM-jääratakaudella helmikuussa usean kuljettajan voimin, kokoonpano tosin vaihtuu kisakohtaisesti. Kalusto on huippuluokkaa, uudet KTM SXF mallit ja mahtavaa yhteistyötä Motopalvelu Niemitalon kanssa. Mukana kisoissa konkari Kurvinen, supermoton Suomenmestari Sami Salstola ja lähes täydellä varmuudella kalustolla kilpailee naiskuljettajiakin. Kurvinen aikoo lisäksi ahdistella valmentaja Kokkosenkin harjoittelemaan ja houkuttelee osallistumaan ainakin yhteen osakilpailuun.

Tapahtumia järjestetään jääratakauden päättyessä yhteistyökumppaneille ja kesän aikana LK-racing Polaria on ideoinut useita kattavia tapahtumia sekä ajopäiviä lapsille, nuorille sekä myös harrastajille. Ja ajetaanhan sitä kilpaa kesälläkin eri lajeissa!