Lähes 500 kuskia tulossa Vesivehmaalle

Teksti
VGN, Vierumäki Gran National, Vesivehmaa Grand National, Vesivehmaa, cross country
Kuva
VGN tiedotus
Suomen suurimman CC-kilpailun Vesivehmaa Grand Nationalin varsinainen ilmoittautuminen sulkeutuu tulevana sunnuntaina. Nyt listoilla on todella runsaasti kuljettajia.

- Keli näyttää erinomaiselta, reitti on hiottu entistä paremmaksi ja nyt jo lähes 500 kuskia ilmoittautunut kisaan. Toisin sanoen olen erittäin tyytyväinen kisan järjestelyihin tähän mennessä ja odotan kyllä huikeaa viikonloppua, nyt kannattaa Matti myöhästenkin laittaa ilmoittautumiset sisään ettei joudu starttaamaan takarivistä, kertoo tapahtuman promoottori Juuso Pulliainen.

Kilpailuun voit osallistua niin crossipyörällä, kuin enduropyörälläkin. Mukana myös ATV-luokka sekä sunnuntain Pari- että joukkuekilpailut prätkille.

Kaikki jotka ilmoittautuvat 19.5. mennessä osallistuvat 2 x 100€ 24MX lahjakortin sekä Finnlinesin auto-lauttamatkan arvontaan.

Paikanpäällä leiriytyminen on sallittu ja ruoka- & juomahuollosta vastaa hyvin varusteltu Pelicansin ravintolateltta.

Ilmoittautuminen & lisätiedot:

www.nordicsportevent.fi

 

- - - - - - - - - - -

 

VGN on tänä vuonna kasvanut uusiin mittoihin ja kilpailu kolmas vuosi tuo mukanaan varsinaisen megataphtuman Vesivehmaan lentokentälle. Suomen suurimman CC-kilpailun lisäksi alueella on runsaasti muutakin nähtävää ja jännitettävää.

 

VARTTIMAILIN KIIHDYTYSKISAT

FHRA- järjestää lauantaina lentokentän kiitoradalla Amerikan rauta-kiihdytyskisat, johon kuka vain voi osallistua ja taistella varttimailin herruudesta katulaillisella kalustolla. Kiihdyttämään on ilmoittautunut jo varsin mielenkiintoinen kattaus autoja aina Ferrareista ja Laborghineistä, todella nopeisiin jenkki-autoihin ja kaikkea siltä väliltä.

 

HYÖTYAJONEUVONÄYTTELY

Oletko miettinyt uuden kuljetuskaluston tai kenties työajoneuvon hankkimista, ehkä kaipaat vinkkejä oman kalustosi rakentamiseen? Samaan aikaan VGN:n kanssa lentokenttäalueella on suuri hyötyajonevonäyttely jossa näytillä useiden eri merkkien rakentamattomia sekä rakennettuja pakettiautoja. Mukana on ainakin: Ford, Peugeot, Mercedes-Benz, Toyota sekä Volkswagen.

 

MOOTTORIPYÖRIEN KOKOONTUMISAJOT

Motoristit koulukiusaamista vastaan yhdistys kerää katumotoristit yhteen hyvän asian puolesta ja järjestää kokoontumisajon, joka päättyy lentokenttäalueelle. Mukaan on ilmoittutunut jo satoja motoristeja erilaisilla prätkillä. Sään salliessa paikalla saatetaan nähdä jopa 1000 motoristia, eli paikalla on myös runsaasti upeita moottoripyöriä. MKKV Ry kerää letkan kasaan Jenkkapirtille klo 13:45 (Anianpellontie 718, Asikkala) ja siitä letka ajaa Vesivehmaan lentokentälle.

 

MOOTTORIPYÖRÄNÄYTTELY

Koko viikonlopun lentokentällä on myös nähtäville suuri kattaus kauden uutuus moottoripyöriä, kun alan suurimmat toimijat kuten Honda, Kawasaki, KTM, Husqvarna, Suzuki, Gas Gas ja Sherco tuovat mallistonsa nähtäväksi. Paikalla pääsee siis tutustumaan myös kauden kuumimpiin uutuuksiin.

 

MOPO- & KEVARIMIITTI

Lahden seudun mopoilijat järjestävät Lauantaina mopo- & kevarimiitin lentokentälle, jonne on ennakkoilmoittautunut jo yli 600 kuskia, paikalle on saapumassa iso määrä nuorisoa ympäri Suomen.

 

STUNTFREAKSTEAM

Koko Suomen rakastamat hurjapäät, eli Stunt Freaks Team on mukana tapahtumassa ja on luvannut laittaa kunnon stunt shown pystyyn ja jottei SFT:n jätkille viikonloppu olisi pelkästään keulimista & kuminpolttoa on ukot lupautuneet myös laittamaan itsensä kunnolla likoon ja lähtevät myös ajamaan itse VGN-kisan.