Kytösellä onnistunut kauden avaus

Roni Kytönen avasi kautensa hyvin Italiassa.
Kuva
Dario Agrati
Roni Kytönen oli tänään 12. Italian mestaruussarjan avauskilpailussa. Myös Samuli Puhakainen ja Hermanni Haljala potkaisivat kauden käyntiin.

Italia kovatasoinen endurosarja pyörähti käyntiin tänään. Yleiskilpailun voitton meni Brad Freemanille, ennen Andrea Veronaa ja Hamish Macdonaldia.

Suomalaisten parhaasta sijoituksesta vastasi Roni Kytönen, joka oli 12.

- Ensimmäinen kierros meni aika lailla auraus hommissa ja itselle uusi tilanne lähteä näissä kisoissa puhtaalle baanalle. Sen jälkeen loppupäivä tuli hyvin ja olen tyytyväinen kauden avaukseen, Kytönen kertoi tiedotteessa.

Samuli Puhakainen ajoi puolestaan sijalle 25.

- Rytmin löytäminen ajoon oli aluksi todella vaikeaa ja ensimmäiset pätkät menivät mönkään. Huollossa muutettiin pyörää helpommin ajettavaksi ja sitten ajo parani pätkä pätkältä. Viimeinen kierros sujui sitten aikojen osalta parhaiten päivän osalta, kertoi Puhakainen tiedotteessaan.

Hermanni Haljalan kilpailu päättyi sijaan 34. mutta mies oli todella positiivisella mielellä taiston tauottua.

- Taso on noussut viime vuodesta ja erot ovat pieniä sijoitusten välillä. Itselläni vähäinen ajoharjoittelu näkyi, mutta se rentous ja jaksaminen oli se päivän tärkein viesti itselle. Paljon oli paikkoja, joissa saa vauhtia kasvatettua, kunhan saadaan ajoa alle, alkaa myös kello tykkäämään, kertoi Haljala.

Alla yleiskilpailun (TOP20) tulokset:

s

Täydelliset tulokset.