Kytönen suuntasi Karkkilasta Italiaan

Teksti
Kuva
Dario Agrati
Enduron Italian mestaruussarjan kauden kuudes kilpailupäivä kaasutellaan huomenna Passignanossa ja tuttuun tyyliin RedMoto Honda-kuljettaja Roni Kytönen on mukana kilpailussa.

Jämsäläinen kävi Suomessa pyörähtämässä edellisen MM-osakilpailun jälkeen noin viikon verran ja ehti samalla ajaa viime viikonloppuna motocrossin SM-avauksessa toiseksi. Kytönen palasi maanantaina takaisin Italiaan.

- Maanantaina lähti lento Suomesta, mutta se useamman tunnin myöhässä niin olin lopulta Italiassa kämpillä vasta neljän aikaan aamuyöllä. Kävin sitten vähän tiistaina koittamassa pyörää ja keskiviikkona illalla matkustettiin tänne kilpailupaikalle. Pätkät ei ole omaan makuun mitään parhaita. Endurotesti menee sellaista tienpohjaa, että sen voisi ajaa vaikka Fiat Pandalla läpi. Crossitesti on sellainen kivinen nurmikko pätkä ja extreme on suhteellisen lyhkäinen, missä alussa on vähän tukkeja ja sen jälkeen sellaisia nousuja sekä laskuja. Reitti on nyt ihan rutikuiva, mutta sääennuste lupaa vesisadetta ja sen mukaan tein myös rengasvalintaa, että vettä sataisi, Kytönen kertoi lauantaina iltapäivällä.

Huomista kilpailua voi seurata livetuloksien muodossa täältä.

Kilpailussa mukana on suomalaisista myös Hermanni Haljala ja Pyry Juupaluoma.