Kytönen seitsemäs Italiassa

Roni Kytönen paransi vauhtiaan tänään Italiassa.
Kuva
Dario Agrati
Roni Kytönen ajoi hienon päivän tänään Italiassa, jossa kaasuteltiin paikallisen mestaruussarjan toinen kilpailu.

Yleiskilpailun voitto meni tänäänkin Brad Freemanin nimiin, 20 sekunnin erolla Andrea Veronaan. Steve Holcombe oli kolmas, jääden minuutin Freemanista. Suomalaisista tänäänkin kovinta vauhtia piti Roni Kytönen, joka paransi eilisestä ja oli yleiskilpailun seitsemäs.

- Hyvin tuli päivä läpi tänäänkin ilman isompia virheitä. Hienoa huomata, että talvella tehdyt harjoitukset ovat osuneet kohdalleen ja tuottavat tulosta heti kauden avauskilpailussa. Pyörää on myös saatu paremmaksi tälle kaudelle ja olen todella tyytyväinen siihen tehtyihin muutoksiin, Kytönen kertoi.

Samuli Puhakainen oli eiliseen tapaan yleiskilpailun 25.

- Ajo oli suhteellisen tasaista koko päivän. Pyörää muuteltiin kokeilu mielessä ja joissain paikoissa toimi paremmin, mutta oli myös paikkoja, jossa sitten muutokset eivät tuoneet toivottua muutosta. Nyt fokus suunnataan harjoitteluun ja itse tiedän, mihin nyt tulee keskittyä, summasi Puhakainen aloitustaan.

puhakainen 880

Samuli Puhakainen. KUVA: Cristiano Morello.

Hermanni Haljala paransi eilisestä ja oli 31.

- Vaikka vauhti on vielä kaukana siitä, missä sen itse toivoisin olevan, itselleni muodostui kuva mitä pyörässä muutetaan ja miten terävyyttä ajamisessa tullaan harjoituksissa hakemaan. Oli oikea ratkaisu saada ajoa kilpailutilanteessa tähän paikkaan, pohti Haljala omaa viikonloppuaan.

haljala

Hermanni Haljala. KUVA: Cristiano Morello.

Italian mestaruussarjan seuraava osakilpailu ajetaan kahden viikon päästä Gradossa.

Yleiskilpailun TOP20:

d

Täydelliset tulokset.