Kytönen: "Sää saattaa tuoda oman mausteensa kisaan"

Teksti
Kytönen kilpailee tällä kertaa numerolla yksi.
Kuva
Kytösen tiedotus
Roni Kytönen on valmiina Italiassa avaamaan kesäkautensa. Sää saattaa tuoda kuitenkin oman mausteensa kauden avauskilpailuun.

Roni Kytönen avaa kilpailukautensa koronapandemian rajoitusten jälkeen tänä viikonloppuna enduron Italian mestaruussarjan avaus osakilpailussa. Kova tasoisessa Italian mestaruussarjassa ajetaan MM-formaatin mukaisesti lauantaina sekä sunnuntaina erilliset kilpailupäivät, jotka tänä viikonloppuna sisältävät kumpanakin päivänä kolmen erikoiskokeen kierroksia neljä. Kytönen kilpailee Italiassa yleisessä luokassa, jossa on mukana muun muassa kaikki viime vuoden enduron maailmanmestarit.

- Nyt on kilpailukauden avaus käsillä ja kova kilpailu on tiedossa. Pätkät vaikuttavat hyvältä crossitesti on tehty tuollaiselle pellolle, enduro menee metsäpolkua pitkin ja extreme on aika tiivisti tehty tuollaiseen kivikkoon. Sää saattaa vaan tehdä oman mausteensa, kun se on luvannut ensi yölle vettä aikalailla. Hyvillä mielin lähdetään kuitenkin avaamaan kautta ja koitetaan tehdä hyvä tulos, Kytönen kertoi perjantaina.

Kilpailutapahtumia pystyy seuraamaan live tulospalvelun kautta osoitteesta:
live.italianoenduro.com