Kytönen jatkoi vahvaa tekemistään Italian mestaruussarjassa

Teksti
Roni Kytönen on Suomen ykköskuljettaja Ranskassa.
Kuva
Dario Agrati
RedMoto Honda- tiimin Roni Kytönen jatkoi tältä kaudelta tuttuja vahvoja otteitaan Italian mestaruussarjassa sijoittuen tänään ajetussa kilpailussa Passignanossa yhdenneksitoista.

Jämsäläinen taisteli koko päivän sijoituksista kymmenen parhaan joukossa, mutta taipui juuri viimeisen crossitestin jälkeen sijalle 11. yleiskilpailussa. Päivän voittoon ajoi Italian Andrea Verona, toinen oli Uuden-Seelannin Daniel Milner ja kolmas hänen maanmiehensä Wil Ruprecth.

- Positiivinen kilpailu taas eikä päivän aikana tullut oikeastaan mitään isompia virheitä. On mukava, että ajo on alkanut kulkemaan ihan hyvin myös näissä Italian mestikoissa vaikka tosiaan pätkät eivät ollut kyllä mitään mieleisiä tällä kertaa, mutta tarvii varmaan laittaa historian kirjoihin merkintä, että minun mielestäni hienoin pätkä tänään oli extremetesti, Kytönen naurahti.

Seuraavaksi Honda-kuljettaja matkustaa jälleen huomenna Suomeen ja saa pitää kilpailuista yhden vapaan viikonlopun, kunnes palaa jälleen kilpailujen pariin kahden viikon päästä Oulussa ajettavassa SM-endurossa.

Suomalaisista myös Hermanni Haljala onnistui hienosti, ollen yleiskilpailussa 14. Pyry Juupaluoma oli 45.

Alla yleiskilpailun TOP15 tulokset.