Kytönen avasi kauden kahdella kakkossijalla Espanjassa

Teksti
Kuva
Future7Media | Nicki Martinez
Roni Kytönen avasi viikonloppuna kilpailukautensa Espanjan mestaruussarjan osakilpailussa Antasissa.

Jämsäläinen oli molempina päivinä E1-luokassa toinen ja yleiskilpailussa viides, kun voittoon ajoi hallitseva maailman mestari Josep Garcia.

- Mukava oli avata kausi ja hyvä saada kilpailu alle ennen MM-sarjan alkua. Eilen oli hyvä päivä ja yritin napata yleiskilpailussa kolmatta sijaa, mutta sitten lähti melko isot lipat viimeisellä pätkällä, ja vehkeet kärsivät siitä jonkun verran. Tänään tuli sitten otettua vähän rauhallisemmin eikä ollut mitään isompaa päivän aikana, Kytönen kertoi.

Antasin kilpailu oli Kytöselle ensimmäinen myös uuden tiimin väreissä, ja he tekivätkin työtä koko viikonlopun ajan testaten pyörässä monia eri säätöjä sekä muun muassa eri renkaita.

- Paljon oli uuden oppimista viikonloppuna niin pyörän, kun tiiminkin kanssa. Tehtiin myös testiä koko kilpailun ajan ja tuntui, että löydettiin hyviä asioita pyörän kanssa, Kytönen jatkoi.

MM-sarjan alkuun on vielä kolme viikkoa aikaa ja Kytönen suuntaa seuraavaksi käymään Suomessa, minkä jälkeen matkustaa Portugaliin harjoittelemaan ennen MM-sarjan alkua. Seuraava kilpailu on Portugalin Fafessa 5.-7.4. ajettava MM-sarjan avaus.