Kysy Suomen Moottoriliitolta

Mitä sinä haluaisit kysyä Suomen Moottoriliitolta ja sen toimitusjohtaja Kurt Ljungqvistilta?

Nyt kaikilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Suomen Moottoriliitolle ja sen toimitusjohtaja Kurt Ljungqvistille. Me kasaamme lukijoiden kysymykset yhteen nippuun ja julkaisemme Ljungqvistin vastaukset niihin. Kysymykset voi lähettää osoitteeseen: info(at)xracing.fi tai ne voi laittaa myös tämän jutun viestiketjuun. Valitsemme 10 kysymystä, jotka toimitamme eteenpäin. Kysymyksissä kannattaa muistaa pysyä asiallisella ja rakentavalla linjalla, jotta saamme parhaan mahdollisen hyödyn asioihin.

Kysymykset tulee esittää viimeistään perjantaina 4.10.

Kommentit

Lähettänyt Timo Laine : Ti, 10/01/2019 - 20:02

Jo ostan lisenssin esim. 1.7. ( alkukausi mennyt ajamatta loukkaantumisen tms. syyn takia) niin miksi joudun maksamaan koko vuoden ajalta?

Language
suomi

Lähettänyt Matti Mäki : Ti, 10/01/2019 - 22:34

Miksi Moottoriliitto ei halua lähettää joukkuetta MM-joukkue kilpailuihin (motocross, trial) vaikka rahoitus tulisi muualta kuin Liiton budjetista ?

Joukkue-MM kilpailuilla on merkiitystä Suomen off-road yhteisölle ja oikein tuotuna esille varsinkin lajin nuorisolle. Miksi Moottoriliitto haluaa tällä tavalla heikentää yhteisön yhteenkuuluvuutta ?

 

Language
suomi

Lähettänyt Ville Schroderus : Ti, 10/01/2019 - 22:38

Miksi näyttää siltä, että moottoriliitto ei edistä moottoriurheilua kotimaassa? Pienessä maassa pienetkin teot näkyvät. Nyt vasta olisi ollut näytönpaikka, kuinka liittokin olisi voinnut joustaa... Mut tasohan meillä ei riittänyt vai miten se oli.

Liitto rakentaa selkeästi monopoli asemaa, että varmasti kaikki narut liiton käsissä. Siinä ei kasva kuin kulut ja lisenssimaksut.. Jotain hyvääkin löytyy mm. Motti. Vaikka sivuston käyttöön pitää oppia ja siinäkin on vielä kehitettävää, näkee sieltä koostetusti kaiken tarpeellisen, myös kerhojen profiilissa.

T. Ville Schroderus

Language
suomi

Lähettänyt Timo Laine : Ma, 11/18/2019 - 14:23

Moi Jani, ei tainnut kysymykset miellyttää toimitusjohtajaa vai miettiikö vielä vastauksia? Pari muutakin kysymystä olisi jos asia etenee.                                                T.Tiplu

Language
suomi