Kunnakset hienon avauksen jälkeen Ranskaan

Kuva
Luc van der Aa
Sivuvaunumotocrossin MM-sarja jatkuu sunnuntaina Ranskan Castelnau de Lévisissa. Veljekset Riku ja Lari Kunnas avasivat MM-kauden viime viikonloppuna Hollannin Ossussa mukavasti sijoilla kahdeksan ja 11 saavuttaen yhteistuloksissa sijan 10.

Veljekset Riku ja Lari Kunnas avasivat sivuvaunumotocrossin MM-kauden kaksi viikkoa sitten Hollannin Ossussa sijoilla kahdeksan ja 11 saavuttaen yhteistuloksissa sijan 10.

MM-avauksessa ensimmäisessä erässä kaksikko otti hyvän startin ja tekivät vahvaa ajoa noin puolet erästä, kunnes heillä alkoi olla hankaluuksia haastavan radan kanssa. Veljkset pääsivät kuitenkin tuurilla maaliin, sillä eturattaasta oli kuluneet kaikki hampaat. Miehet olivat kahdeksanteen sijaan erittäin tyytyväisiä.

Toisessa erässä Kunnakset ottivat jälleen hyvän startin. Erä oli vielä haastavampi kuin edellinen, koska rata oli kulunut entistä enemmän. Suomalaiset tervehtivät ruutulippua sijalla 11 saavuttaen totaalin kymmenennen sijan.

– Päivä oli haastava, kun oli koko ajan jotain pientä tekemisistä pyörässä ja rata oli hankala. Mutta tulos oli loistava ja tämä on kunnon aloitus MM-sarjaan! kaksikko iloitsee.

Sivuvaunucrossin MM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Ranskan Castelnau de Lévisissa.