Kullas ja Hindersson Englannissa, Weckman Ranskassa.

Sunnuntai oli vilkas päivä motocrossissa ympäri Eurooppaa. Suomalaisista radoilla nähtiin muun muassa Harri Kullas, Emil Weckman ja Kasimir Hindersson.

Hawkstone Parkissa Harri Kullas ja moni muukin maailman huippu avasi kisakautensa. MX1-luokassa päivän voittoon ajoi Glenn Coldenhoff, ennen Romain Febvreä ja Brent Van Doninckia. Radoille paluun tehnyt Jeffrey Herlings oli neljäs. Harri Kullas oli aika-ajoissa 13. Valitettavasti Kullas keskeytti kaikki kolme varsinaista kisaerää. Samassa kilpailussa 125-kuutioisten luokassa ajoi puolestaan Kasimir Hindersson, joka voittikin luokkansa.

Ranskassa Emil Weckman avasi puolestaan kisakautensa. Yhdistetyn MX1- ja MX2-luokan voiton nappasi Calvin Vlaanderen, ennen Gregory Arandaa ja Thibault Benistantia. Weckman oli luokan yhteistuloksissa 16. 250-kuutioisten pyörien kuljettajista hänen edellään olivat vain Benistant ja Kevin Horgmo.

Alla edellä mainittujen kilpailujen tulokset, sekä myös Espanjan mestaruussarjan avauskilpailun tulokset.

MX1 Englanti
MX2 Englanit
125 Englanti
MX1/MX2 Ranska
MX1 Espanja
MX2 Espanja

Kommentit

Lähettänyt JARMO KOIVUNEN : Ti, 02/28/2023 - 07:30

https://hawkstoneinternationalmx.com/mx1-entry-list-19-02-23/

Missä kohtaa lukee Harri Kullas Finland?

Jos et edusta edes Suomea kisoissa ja sulla on Viron lipulla varustettu lippis varikolla.

Mikä sinusta tekee Suomen edustajan? Voittaisiko Suomi kultaa, kun Nooralotta Neziri juoksisi Makedonian lipun alla? Tai tulisiko Suomeen euroopanmestaruus Edis Tatli menisi kehään Kosovon väreissä? Tai mites Nico Rosbergin F1 mestaruus, tuliko se Suomeen?

No kai tämä on ihan fine, jos sukupuoltakin saa vaihdella miltä nyt sattuu tuntumaan. Odotankin innolla sähköcrossien sateenkaari luokkaa.

Se mitä ihmettelen tässä jutussa on Hinderssonin totalin voitto, ettei sitä enempää oteta esille. Sen enempää kuin "Suomalaisen" Kullaksen triplakeskeytystä.

Kieli
suomi