KTM:n uusi 2020 MX-mallisto on julkaistu

KTM julkaisi tänään uuden motocrossmallistonsa vuodelle 2020.

Maailman huippua edustava KTM SX -motocrossmallisto on nyt entistäkin parempi. Koko KTM SX -mallisto pienimmästä KTM 50 SX:stä aina tehokkaaseen KTM 450 SX-F:ään asti on päivittynyt mallivuodelle 2020. Pyöriin on tehty monia pienempiä uudistuksia ja suorituskykypäivityksiä, jotka takaavat vahvan READY TO RACE -mentaliteetin.

Kisojen välissä tehtävät toimet ratkaisevat paljon maailman arvostetuimmissa kilpasarjoissa. KTM on menestynyt erinomaisesti AMA Supercross- ja FIM Motocross World Championship -sarjoissa osaltaan myös erittäin laadukkaan kaluston ansiosta. READY TO RACE -mentaliteetti ja vaativimpien kilpailuiden kautta saavutettu kehitys siirtyvät suoraan myös sarjatuotantomalleihimme.

Viime vuonna julkaistun vallankumouksellisen KTM SX -sukupolven esittelyn jälkeen mallivuoden 2020 kaksitahtiset KTM 125 SX, KTM 150 SX ja KTM 250 SX sekä nelitahtiset KTM 250 SX-F, KTM 350 SX-F ja KTM 450 SX-F ovat saaneet suorituskykyä parantavat moottoripäivitykset, joilla varmistetaan, että pyörät ovat valmiina uusiin haasteisiin. KTM:n Euroopan ja Yhdysvaltojen testikuljettajien sekä tehdaskuljettajien kanssa ympäri maailman yhteistyössä kehitetyt uudistukset täydentävät KTM SX -malliston laadukkaita sarjatuotanto-osia.

Uusittu graafinen ilme ja uudet värit tarjoavat mallistolle tulevaan kauteen sopivan ulkoasun. Sähkökäynnistin, karttavalintakytkin, sutimisenesto sekä Brembon ensiluokkaiset jarrut yhdessä No-Dirt -jalkatappien kanssa ovat KTM:n nelitahtimallien vakiovarusteita. Vuoden 2020 malleissa on ensiluokkainen pakoputkisto, muoviosat ja penkki sekä uusittu WP XACT -jousitus pyörän kokonaishallintaa huomattavasti parantavalla AER -teknologialla.

KTM SX Mini -mallistoa ovat olleet suunnittelemassa samat insinöörit, jotka ovat esimerkiksi Jeffrey Herlingsin, Antonio Ciaorlin ja Cooper Webbin pyörien takana. Uudet pyörät toimivat suorituskyvyn virstanpylväänä juniorikuljettajille. KTM 50 SX-, KTM 65 SX- ja KTM 85 SX -pyörien ulkonäköä on uusittu mallivuodelle 2020, minkä lisäksi niissä on WP XACT -jousitus, joka tarjoaa tarkan hallinnan ja vakauden vaikeimmissakin maastoissa.

Kaikki KTM SX Mini -mallit on varustettu ensiluokkaisilla osilla, kuten Formula:n jarruilla, teräsrungolla, ergonomisella takarungolla ja suorituskykyisellä moottorilla. Mallivuoden 2020 KTM 65 SX:n uudelleen suunniteltu sytytyksen ajoitus parantaa suorituskykyä, ja pyörän kaasutin on optimoitu tehokkuuden maksimoimiseksi. Mallin isoveljessä KTM 85 SX:ssä parannettu eturattaan kiinnitys ja lisäksi äänenvaimennin on suunniteltu uudelleen ja sen villojen ansiosta osa on entistä kevyempi.

Juniorikuljettajille suunnitellun mini-malliston joukkoon liittyy täysin uusi KTM SX-E 5 -malli. KTM SX-E 5 perustuu KTM 50 SX:ään ja sen laadukkaaseen alustaan, mutta voimanlähteenä käytetään sähkömoottoria. Pyörä on helppokäyttöinen ja ajettava, minkä lisäksi se tuottaa vain vähän melua eikä lainkaan ajonaikaisia päästöjä ja sen huoltotarve on pieni. Näin ollen pyörä soveltuu ajoon monenlaisissa ympäristöissä. Lisäksi tämän 4–10-vuotiaille kuljettajille suunnitellun täysin uuden sukupolven KTM SX-E 5 -pyörän korkeus on täysin säädettävissä. KTM SX-E 5 julkaistaan tänä kesänä.

”Tasainen suorituskyky kaikissa luokissa edellyttää suunnittelun jatkuvaa kehittämistä. Työ ei lopu koskaan, tehtiinpä sitä sitten täällä Mattighofenissa tai Yhdysvalloissa insinööriemme keskuudessa. Mallivuoden KTM SX -malleihin on lisätty useita päivityksiä, jotka täydentävät edellisvuonna esiteltyjä vallankumouksellisia uudistuksia. Jatkuva kehityksemme on alkanut tuottaa tulosta: sekä supercross- että motocross-kuljettajamme ovat menestyneet fantastisesti tällä kaudella. KTM SX Mini -mallien kehitys- ja suunnittelutiimit ovat samat kuin isommissa malleissa. Näin ollen mallivuoden 2020 pyörät uudistuksineen edustavat junioriluokkien terävintä kärkeä. Lisäksi julkaisemme kesällä täysin uuden KTM SX-E 5 -sähköpyörän”, KTM:n Senior Product Manager OffroadJoachim Sauer kertoo.

KTM PowerParts -mallisto on oikea valinta, jos haluat muokata KTM SX - tai KTM SX Mini -mallien ulkonäköä tai suorituskykyä. Nämä insinööriemme Itävallan Mattighofenissa suunnittelemat ensiluokkaiset osat vievät KTM SX -pyörät uudelle tasolle.

Lisäksi niin aikuis- kuin juniorikuljettajat pääsevät nauttimaan READY TO RACE -mentaliteetista PowerWear-malliston avulla. KTM:n ja yhteistyökumppaneiden suunnittelema KTM PowerWear -ajovarustemallisto sisältää laajan valikoiman laadukkaita suoja- ja ajovarusteita. Lisäksi KTM tarjoaa vapaa-ajan vaatemalliston, joka on kattava valikoima monipuolisia ja -käyttöisiä vaatteita.

Lisätietoja mallivuoden 2020 KTM SX -malleista saatavilla valtuutetuilta KTM -jälleenmyyjiltä ja osoitteesta www.ktm.com.