KTM julkaisi uuden sukupolven endurot

Uusi KTM 150 EXC TPI
Kuva
KTM tiedotus
Espanjan Basellessa julkaistiin tänään 20. toukokuuta täysin uusi sukupolvi, KTM EXC -mallisto 2020 on päivittynyt radikaalisti.

Uusi kaksi- ja nelitahtipyörien mallisto pystyy vastaamaan äärimmäisiinkin haasteisiin. Mukana on ensiluokkainen KTM SIX DAYS -mallisto ja KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO -erikoismalli, jonka ansiosta KTM:n uusi enduromallisto sopii täydellisesti READY TO RACE -mentaliteettiin.

Uudet KTM -enduropyörät on kehitetty yhdessä Red Bull KTM Factory Racing -kuljettajien kanssa suoriutumaan haastavimmastakin maastosta ja nousuista. Suorituskykynsä ansiosta ne nostavat rimaa entistäkin korkeammalle. Vuoden 2020 mallistoon sisältyy uusi KTM 150 EXC TPI -malli, joka on Euro 4 -päästövaatimusten mukainen, kaksitahtiset KTM 250 EXC TPI- ja KTM 300 EXC TPI -mallit, sekä nelitahtiset KTM 250 EXC-F-, KTM 350 EXC-F-, KTM 450 EXC-F- ja KTM 500 EXC-F -mallit.

Tätä laajaa KTM EXC -mallistoa inspiroi KTM:n enduropyöriin viime vuosina tehdyt lukuisat tekniset uudistukset. Mallivuoden 2020 enduropyörissä on uudet, entistä taloudellisemmat ja tehokkaammat moottorit, uudelleen suunnitellut rungot, parannettu WP XPLOR -jousitus, parempi kääntyvyys, uusi ulkoasu, ilmansuodatinkotelot, jäähdytysjärjestelmät ja pakoputkisto. Nämä päivitykset ja uuden KTM EXC -malliston laadukas vakiovarustelu alkaen korkealaatuisesta NEKEN-ohjaustangosta, Brembo -jarruista, No-Dirt -jalkatapeista, CNC-jyrsityistä pyörännavoista ja Giant -vannekehistä takaavat, että uudet KTM EXC -mallit ovat markkinoiden suorituskykyisimpiä.

KTM SIX DAYS -mallisto vie jo täysin kisavalmiin KTM EXC 2020 -malliston seuraavalle tasolle tarkkaan harkitun varustelun myötä. SIX DAYS -mallien suunnittelun lähtökohtana on toiminut arvostettu International Six Days Enduro -kilpailu, mallisto sisältää lukuisia KTM PowerParts -tuotteita vakiona.

Lisäksi KTM ylpeänä julkistaa erittäin kunnianhimoisen KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO -pyörän. Kyseessä on 500 yksikön rajoitettu tuotantoerä, joka on kunnianosoitus ikonisen itävaltalaisen endurotapahtuman 25. juhlavuodelle. Lukuisten READY TO RACE -lisäosien sekä ainutlaatuisen graafisen ilmeen ansiosta tämä erikoismalli on erinomainen valinta, kun tarkoituksena on mennä äärirajoille.

”Uusi KTM EXC -enduromallisto on valmis mihin tahansa. KTM EXC -mallien täytyy kestää kaikkein äärimmäisimpiäkin olosuhteita, esimerkiksi World Enduro Super Series -sarjan asettamien haasteiden takia. Sarjassa ajetaan tavallisia endurokilpailuja sekä maailman haastavimpia extremekilpailuja. Markkinoiden johtava enduromallisto on parantunut entisestään nopealla tahdilla asiakkaidemme tarpeita kuunnellen. Kiitokset tästä kuuluu meidän ympärimaailmaa toimivalle tuotekehitysosastolle, jotka yhdessä tehdaskuljettajien kanssa vievät pyörien kestävyystestit äärirajoille. Jo hyvästä lähtötasosta eteenpäin kehitetyt mallivuoden 2020 KTM EXC:t edustavat uutta sukupolvea, jonka innovaatiot hyödyttävät niin aloittelevia endurokuljettajia kuin ammattilaisia”, kertoo KTM Offroad-osaston Senior Product Manager Joachim Sauer.

KTM on jatkanut kehittämistään korkealaatuisten KTM PowerParts -tuotteiden valikoimaa, jonka avulla KTM EXC -mallistosta saadaan hiottua kullekin omanlaisensa. KTM-endurofaneille on tarjolla myös KTM PowerWearin laaja ajo- ja suojavarusteiden, sekä vapaa-ajan vaatteiden mallisto. KTM PowerWear -mallisto takaa, että he ovat READY TO RACE niin pyörän päällä kuin muulloinkin.

Pyöriä aletaan toimittaa jälleenmyyjille kesäkuusta eteenpäin. Lisätietoja osoitteesta www.ktm.com.