Kreikassa puolivälin krouvi

Ralf Molander ja Olli Hytönen kisaavat parasta aikaa Kreikassa.
Kuva
Molanderin tiedotus
Ralf Molander ja Olli Hytönen kisaavat parasta aikaa Kreikan cross country rallissa, jossa kilpailu on saavuttanut puolivälin.

Ralf Molander lähetti meille raportin kilpailun ensimmäisen puoliskon tapahtumista.

----

Kiirettä pitää ja päivät venyvät, sillä pyörän huoltoon, tiekirjan merkkaamiseen ja itsensä ravitsemiseen menee suurin aika.

Päivä 1: Itselläni prologi meni heti mönkään kun poluilla eksyin kunnolla ja loput 40km prologista meni etsien reittiä vähän väliä. Menetin noin tunnin kärjelle ja olin viimeinen (22). Hytönen suunnisti hyvin ilman ongelmia ja oli 12.

Päivä 2: Alkoi itselläni sujumaan, pätkä 297km pitkä. Tankkaukseen pysyin reitillä ja ajokin kulki. Tankkauksen jälkeen muutama eksähdys, johon onneksi ei hukkunut paljoa aikaa. Maalin tullessa veto kyllä pois ja lämpöhalvauksen partaalla 35 asteen helteessä. Päiväsijoitus 6. Hytönen jatkoi vahva tekemistä ja oli 5, vaikka kytkinongelmia.

Päivä 3: Itse pääsin hyvään flowhun, ja navigointi oli helppoa ja tie nopeaa. Loppupäivä kilvoiteltiin Hytösen kanssa ja vuorotellen oltiin toisen edellä. Hytösellä rengas loppupätkästä aivan loppu, jolloin pääsin kuittaamaan. Siirtymällä tapahtui pieni kolari ja minun pyörästä hajoosi navitorni ja Hytösen pyörästä jalkatappi ja tukijalka. Ilta meni myöhäiseksi vaurioita korjatessa.

Päivä 4: Lyhyt 87km pätkä. Alkuun oli heti vaikeaa navigointia ja eksyin noin kilometrin verran ja Hytönen sai minut heti kiinni. Yhteistyöllä löytyi oikea reitti ja matka jatkui. Päivään mahtui myös puunhakkaajien kaatama puu mikä piti kiertää tiheän metsän kautta. Muutama paikka oli hankala, jossa joutui tosissaan etsimään oikeaa reittiä. Tänään virallisia tuloksia vielä ole tullut, mutta kympin sakkiin kuitenkin molemmat. Mieli on hyvä ja ollaan valmiina loppuviikkoa varten. Huomenna on n.s. Marathon-päivä jolloin ajetaan 309km itärannikolle, jolloin pyörää ei saa huoltaa kuin 30min. Perjantaina marathonin toinen osa, joka on lähemmäs 250km.

Lauantaina kilpailu päättyy noin 150 kilometrin mittaiseen etappiin. Tulokset ja live seuranta löytyy greecerally.com Molander#37 ja Hytönen #32