Koivusaari voitti hienon taistelun

Tapio Koivusaari piti kauden avauskilpailun voiton ottaneen Karri Tikkasen takanaan ja ajoi Panssari CC:n avauslähdön voitton.
Kuva
Jani Hovi
Hämeenlinnan Moottorikerhon Tapio Koivusaari kaasutteli hienon taistelun jälkeen Panssari CC:n avauslähdön voittoon.

13. Panssari CC polkaistiin tänään aamulla käyntiin klo. 9. Päivä valkeni tummin pilvien alla, lämpötilan ollessa pari astetta lämpimän puolella. Aamun ensimmäisessä lähdössä reitille starttasi V60, nuoret, classic, matkaenduro- ja kuntololuokkien kuljettajat. Aamun lähdön kesto oli tunnin.

Lähdön voitosta nähtiin hieno taistelu Tapio Koivusaaren ja Karri Tikkasen merkeissä. Tikkanen otti startin nimiinsä, mutta Koivusaari nousi kärkeen jo toisella kierroksella. Koivusaari teki varikkokäynnin aiemmin, mutta kun viimeiselle kierrokselle lähdettiin, oli kaksikko aivan peräkkäin, Koivusaaren ollessa edellä. Viimeisellä kierroksella Koivusaari piti kuin pitikin Tikkasen takanaan ja ajoi voittoon viiden sekunnin erolla. Lähdön kolmas oli Pasi Virtanen, neljäs Harri Viertoma ja  viides Juha Piiroinen. Tämä viisikko muodosti samalla myös V60-luokan Suomen Cupin kärjen.

Kuntoluokan voitto meni Timo Soanjärvelle, nuorten ykkönen oli Olli Launo, classicin voittoon kaasutteli puolestaan Jari Nurminen ja matkaendurossa ykkönen oli Ari Stenberg.

Klo 11 Parolannummella käynnistyy naisten SM-lähtö ja C-luokan kansallinen lähtö.

Tulokset ovat epäviralliset.