Kerhojoukkueissa yksi keskeytys

Hot One Racing -joukkueen Tiitus Enjala (vas.), Väinö Santamäki ja Jani-Petteri Leino ajoivat hyvän päivän tänään Italiassa.
Suomen kerhojoukkueet jatkavat Sixillä tasaisen vahvasti. Tälle päivälle Hyvinkään Konekerholle kirjattiin kuitenkin yksi keskeytys vatsataudin vuoksi.

Suomalaisista kerhojoukkueista Hot One Racing jatkoi hyviä suorituksia ja nousi tänään kilpailussa jo sijalle 53. Eilen polvensa loukannut Tiitus Enjala starttasi mukaan aamulla kilpailuun lääkkeiden voimalla ja Enjala olikin suomalaisista kerhojoukkuekuljettajista parhaassa vauhdissa tänään. Enjalan kanssa joukkueessa ajavat Väinö Santamäki ja Jani-Petteri Leino. Juha Saarelan, Mika Paavolan ja Janne Mukkalan joukkue Old School Club jatkaa kerhojoukkueistamme toiseksi parhaimpana ja he ovat kilpailussa sijalla 68. Mukkala kellotti tänään joukkueen parhaan ajan.

Dynaset Hydraulics Finland joukkue on kilpailussa tällä hetkellä sijalla 121. Tänään joukkueen nopein kuljettaja oli Reijo Karppinen. Karppisen kanssa joukkueessa ajavat Jorma Kakko ja Tero Riuttamäki. Hyvinkään Konekerhon joukkue koki tänään puolestaan ensimmäisen keskeytyksen. Jaakko Schildt kärsi vatsataudista jo ennen päivän alkua ja keskeytti heti startin jälkeen. Koska Schildt starttasi päivään, saa hän huomenna lähteä keskeytyssäännön turvin kilpailuun takaisin mukaan. Päivän aikana Schildtin vatsa rauhoittuikin ja hän tulee jatkamaan kilpailua huomenna. Joukkueen kaksi muuta kuljettajaa Arto Kallioinen ja Heikki Santala ajoivat puolestaan päivän maaliin.

- Kyllähän nyt rupeaa tämä rynkytys jo tuntumaan ranteissa ja muuallakin. Vaikka reitti on todella kovapintaista, niin kyllä se kuluu, kun pyöriä on todella paljon. Välillä on pakko vaihdella linjoja ja etsiä tasaisempia kohtia reitiltä. Siirtymillä ajetaan paljon myös tietä pitkin, joten siellä saa levätä sentään. Lisäksi huolloissa on todella hyvin aikaa, niin siinäkin ehtii palautumaan. Maanantaina pöly oli ongelmana pätkillä, mutta nyt kahtena päivänä ei enää. Nyt kun lähdetään nopeusjärjestyksessä, niin ei tarvitse oikeastaan ohittaa ketään pätkällä, Santala kertoi.