Kerhojoukkueilla haasteita

Reijo Karppinen ja Veli-Matti Mäkinen jonottamassa siirtymällä.
Karppisen tiedotus
Sixin kolmas päivä osoittautui haastavaksi kerhojoukkueiden kuljettajille ja heidän päivän lyhennettiinkin puoleen.

Sixillä päästiin keskiviikkona uusille reiteille, jotka pitävät sisällään myös enemmän korkeuseroja, kun kahden ensimmäisen päivän reitti. Kerhojoukkueiden osalta näyttikin siltä, että reitti oli paikoin jopa liian haastava ja mäkiin muodostui massiiviset ruuhkat.

- Keskiviikkona oli järjestäjät olivat tehneet vaikeamman reitin, kun mitä kuljettajat pystyvät ajamaan. Reitillä oli sellaisia mäkiä, että niissä oli pahimmillaan yli 50 pyörää jonottamassa niihin. Yhteenkin mäkeen jonotimme noin 20 minuuttia. Näiden mäkien takia kisajärjestäjät lyhensivät kerhojoukkueiden kilpailun yhteen kierrokseen. Itse olen tyytyväinen siihen, että pääsin kyllä mäet ajamalla ylös ja pääsin ajamaan myös täyden kierroksen, kertoi Dynaset Hydraulics Finland -joukkueen Reijo Karppinen.

Karppisen joukkue meni valitettavasti rikki tiistaina, kun Seppo Suominen joutui keskeyttämään vatsataudin takia, eikä pystynyt starttaamaan kisaan enää keskiviikkona mukaan. Näin ollen Karppinen jatkaa kilpailua Veli-Matti Mäkisen kanssa kaksimiehisellä joukkueella. Dynaset Hydraulics Finland -joukkue on kerhojoukkueiden kilpailussa sijalla 111.

Suomen toinen kerhojoukkue, Hyvinkään KoneKerho, löytyy tuloksista sijalta 119. Roni Martinpelto keskeytti toisena päivänä ja Juha Piiroinen keskiviikkona. Arto Kallioinen on joukkueen ainoa kuljettaja, joka jatkaa vielä kilpailussa ilman keskeytystä.