Juupaluoma hyvällä fiiliksellä enduron MM-avaukseen

Teksti
Peetu Juupaluoma on valmiina kisaan Espanjassa.
Kuva
Kytönen Motorsport
Peetu Juupaluoma odottaa innolla MM-enduron käynnistymistä ja tähtää luokassaan viiden joukkoon.

Enduron tämän vuoden MM-sarja pyörähtää käyntiin tänä viikonloppuna Espanjassa Lalin kaupungissa. Kytönen Motorsportin Peetu Juupaluoma saapui aiemmin viikolla jo MM-näyttämölle ja tutustunut kilpailun erikoiskokeisiin kävellen.

- Hyvin fiiliksin lähdetään kisaan. Reitti näyttää ihan hyvältä, mutta haastavia mutkia on paljon. Tavoitteena on ajaa omaa ajoa ja luokassa 5 joukkoon. Valmistautuminen on sujunut hyvin ja ajoa on saanut alle mukavasti lumen jälkeen, Juupaluoma kertoi.

Kytönen Motorsportin toinen kuljettaja Niko Puotsaari ei valitettavasti pysty osallistumaan Espanjan osakilpailuun olkapäävamman vuoksi.

- Espanjassa kaikki alkaa olemaan valmista. Kuskit kävelevät vielä kertaalleen pätkiä ennen puolilta päivin alkavaa ilmoittautumista ja katsastusta. Pätkissä ei pitäisi olla mitään ihmeellistä. Extreme on tosin pikkupiirteistä ja tarkasti ajettavaa. Crossi on kovapohjaisella pellolla ja endurotestistäkin osa peltoa. Täällä on luvattu hyvää säätä koko viikonlopuksi, joten sen suhteen ei pitäisi tulla yllätyksiä. Super testi alkaa tänään klo 19:30 Suomen aikaa. Se on keinotekoisista esteistä rakennettu.  Ainut harmi tällä hetkellä on se, ettei Niko pääse ajamaan olkapää vamman vuoksi. Sen osalta tutkimukset ovat kesken, tiimipäällikkö Harri Leppälaakso.

Viikonlopun livetuloksia voi seurata täältä.