Jukolat kaksoisvoittoon

Lari Jukola palasi voitokkaasti kisapoluille.
Kuva
Jani Hovi
Lari Jukola teki vauhdikkaan paluun kisapoluilla ajamalla voittoon tänään Kalpalinnassa. Aleksi Jukolan kakkossija teki veljesten päivästä täydellisen.

Kalpalinnan laskettelukeskuksessa kaasuteltiin tänään kansallinen endurosprint -kilpailu. Kisaan oli ilmoittautunut 190 kuljettajaa ja päivä polkaistiin käyntiin aamulla yhdeksän aikaan veteraanien lähdön merkeissä. Turengissa nähtiin pitkä kisapäivä, sillä viimeiset kuljettajat olivat maalissa vasta hieman ennen kello kahdeksaa illalla.

Yleiskilpailu oli Kalpalinnassa Lari Jukolan heiniä. Viime heinäkuun loukkaantumisen jälkeen nyt ensimmäisen kerran kisapoluilla nähty Jukola näytti kaikille, että vauhti ei ole hävinnyt mihinkään pitkän ajotauon aikana. Jukolan voittomarginaali oli 37 sekuntia

- Kisa meni hyvin ilman mitään ongelmia. Reitti oli todella hieno ja oli mahtavaa päästä taas ajamaan kisaa, Jukola kertoi maalissa.

Jukolan perheen päivää täydensi Aleksi Jukola, joka oli yleiskilpailussa kakkonen ja voitti E3-luokan. Yleiskilpailun kolmas oli Antti Ahtila, joka jäi hieman yli neljä minuuttia voitosta. Ahtila voitti samalla E1-luokan. Ossi Halonen oli yleiskisan neljäs ja Janne Rantanen viides.

Päivän muut luokkavoittajat olivat Aleksi Immonen (B1), Ville Haljala (B2), Henri Rolig (B3), Sami Sillanpää (C1), Samuli Tenhunen (C2), Mika Rinne (C3), Esmeralda Vesterinen (naiset), Mika Paavola (V40), Karri Tikkanen (V50) ja Reijo Karppinen (V60).

Antti Ahtila
Aleksi Jukola